byee

ska snart dra till ljusta och grilla, sen ska jag vara med  fanny, hamodi och mustafa det kommer bli skojj :)
men ska ut med donna nu, charrå!

högmidje-jeans

Kommentera vad ni tycker.
Kassyy

Valborg/gårdagen

hejjsan! idag är det Valborg, hehe, jag ska till ljusta och vara med, fanny, hamodi och mustafa vi ska gå upp till kyrkan och loda oss antar jag. Men vi får väl se vad som händer för det kommer nog ett till inlägg ikväll när jag kommer hem eller så blir det imorgon.
Men aja igår så va jag på birsta med katrin jag skulle köpa en jätte fin skjorta, men när jag kom in i affären så var den borta så jag fick damp och jag ska aldrig mer gå in på Lindex, hehe.
Men vi gick runt typ 50 varv sen gick vi in på gina tricot och jag hittade ett par jeans som jag provade direkt och dom passade perfekt men dom va lite för tajta.
Men det kommer bild på byxorna sen när jag har hittat kameran.
Men just nu så ska jag äta frukost sen ska jag nog duscha sen loda mig vid datorn ett tag sen vet jag inte vad som händer, men ska nog fixa mig lite senare ikväll sen drar jag till ljusta och är med dom coolingarna ;)
Det var nog allt för den här morgonen!
Ha en trevlig Valborg allihopa!
Kassyy.

fan vad jag längtar!

Jag satt nyss och funderade på Gårdenresan, troligast så blir det ju till gröna lund! ooh fyfan vad jag längtar till att få åka till gröna lund igen, det är så otroligt kul där så det finns inte :D
hehe.
Men aja just nu sitte rjag i min säng och lyssnar på musik, och funderar på vad denna dah ska gå ut på?
hmm, jag kanske ska åka till grden och träffa massa folk elle rom jag bara ska stanna hemma och spela fotboll eller nånting ;)
men jag skriver ett till inlägg ikväll.
Kassyy

25 april 2011

Denna dag började med att jag vaknade vid två nån gån och gick ut i solen och solade en liten stund sen satte jag mig här vid datorn och latade.
Jag satt nog vid datorn ett bra tag, men jag bestämde med moa och fanny att jag skulle åka till moa och vara med dom, men först var jag tvungen att äta, så jag och katrin drog till birsta en snabbis innan maten skulle bli klar (påskmat) jag träffade jenny do, emma hammarberg och ludvig berggren där oxå :) men aja vi drog hem från birsta vid kvart över sex nån gång, men maten va klar när vi kom hem så vi käkade. Sen så satte jag mig vid datorn för att prata med fanny och moa, jag pratade med dom och skulle precis gå ut till bussen men då sa mamma att jag inte fick åka helt plötsligt så jag får väl stanna hemma ikväll då..
Nu tror fanny och moa att jag dissar dom men det är inte mitt fel att jag inte får åka dit, så jag hoppas att dom inte är sur på mig.
Men aja jag håller på att ladda ner björn bröder 1 och 2 nu så dom ska man väl se ikväll/nu snart, jag kan inte låta bli att grina, för dom är ju så sorgliga, fyfan.
Aja jag har väl inte så mycekt mer att skriva.
Morgondagen vet jag inte hur det blir, antingen ska jag vara med fanny och moa eller så drar jag till ljusta och är med anton, safor osv. Men det får ni reda på imorgon :)
Ha en trevlig kväll allihop!
Kassyy.

Do it.

denna underbara kväll har jag för det mesta suttit vid datorn, annars har jag umgåts med familjen.
Förut så var jag ut och seplade kubb med katrin, krister, kenneth och elin det var väl kul.
hehe aja sen så kollade jag på big brother som började klockan nio så man har precis sett klart de, men jag är besviken för att Rodney åkte ut jag menar madde hade ju lika gärna ha åkt ut som är så tråkig och lat. Arg jag blir, jag vet det är bara ett tv-program men endå.
Aja nu så siter jag här vid datorn och dricker dricka och lyssnar på musik Lazee-Do it
den är fett sköön tycker jag :))
men nu ska jag väl fortsätta att sitta här vid datorn och vänta på att nån rolig ska logga in på msn eller facebook...
bjuder på en bild på Rodney Da silva
Ha en trevlig kväll och Sovgott allihop!

blablabla

chabba!
nu tänkte jag berätta lite om hur dom senaste dagarna har varit, jag kan börja med att säga att det va roligt, läskigt, och mysigt ;P haha

Aja jag har blandat ihop alla dagar så jag vet inte vad som hände när.
men jag tror att det va i förrigår elr nått, men då va jag med många folk i ljusta t.e.x Anton, safir, philip, mustafa, samuel, hussein, sajad, hamodi, nån kille med mera, jag var ensam tjej mot typ 10/15 killar, men det gjorde inte så mkt, vi hade kul endå, fast vi gjorde inte så mkt, vi va ute och typ hade damp elr jag hade damp iallafall, för alla följde efter mig typ dvs hussein, han är så sjukt jobbig, men aja sen så drog typ alla in vid 9 halv tio, så jag, anton,safir och philip satt inne hos anton och chillade, sen så kom timmy och safet dit så vi drog ut igen och gjorde en sak som var scaryy, kan tyvärr inte skriva det på bloggen men om ni vill veta vad så fråga på msn elr nått :)
men jag komme rfan inte ihåg vilken dag som var vilken, eftersom vi var ledig i fredags så kändes det som att det var lördag då, typ nått sånt
men aja skit i samma.
Idag så ska jag nog sola, sen ska jag nog till ljusta och vara med dom roliga som jag av med för nån dag sen ;)
och juste jag glömde att säga en sak, när jag av med timmy och dom, så lyfte timmy mig upp och ner, osså tappade han mig så jag landade på huvet i backen, fyfan vad ont det gjorde.
Men det gick över ganska snabbt.
Men nu ska jag ut i solen och chilla lite!
sommar, vill jag ha trallallalaaalaaaa!
hihi.
Bara så ni vet så den dära filmen *husk* den såg jag ju för några dagar sen oxå jag kan säga att den va bra men läskig :)
hehe
aja byebye

dagen/kvällen =)

hejjsan, nu tänkte jag berätta lite om hur min dag har varit, det började med att jag vaknade typ sju och fixade mig lite sen tog jag halv åtta bussen till skolan.
på skolan så hade vi först handledar tid, sen engelska i en och en halv timme.
Sen hade jag Svenska där jag skulle skriva en egen berättelse om en annan berättelse, konstigt jag vet.
Men jag skrev fyra sidor gryym jag eh hehe, men aja sen vare Lunch det var god mat för en gång skull Kyckling, klyftpotatis och nån sås.
Efter lunchen så hade vi rast i en timme då alla spelade fotboll typ, fast jag och fanny lyssnade på husseins arab musik, ganska bra faktiskt haha.
men aja sen så ahde vi typ handledar tid i en timme, vi fick typ påskpyssla och fika (festis&bullar) :)
sen slutade vi så jag gick ner till janne och hämtade min låda hehe,
sen drog jag hem och typ satt vid datorn elr nått.
Men vid fyra tiden så drog jag till gården och va där med anton och philip, vi drog till ica en snabbis sen var vi på gården och dryga till typ kvart över sex, sen drog vi hem till antons mamma där vi kollade på simpsons och käkade godis, sen gick vi ut och va med hamodi och mustafa vi eldade i skogen, muusigt. hahaha, vi gick runt lite överallt sen så drog jag hem typ kvart över åtta så jag sa hejdå till dom och drog hem.
Så jag kom typ nyss hem och sitter just nu här vid datorn och lyssnar på musik
jag ska nog gå och kolla på tv snart, det finns ju inga roliga inne på facebook.
men aja jag har inte nå mer att skriva så
byebye

Basshunter vs Big brother!... Vi är inte ihop ;O

chabbbaa chennnaa
idag var jag på skolan som vanligt, samma gamla dagar ;) hehe
men vi fick reda på att vi ska få en ny kille i klassen snart han ska hälsa på måndagen efter påsklovet
men jag kollade på hur han såg ut på facebook, han va inge snygg iallafall som jag hoppades på!
men aja det går inte att lägga upp låten här på bloggen så jag skriver en länk istället som ni kan klicka på/kopiera
@http://www.youtube.com/watch?v=agePHpuDFt0
klicka där så får ni lyssna på hela låten :)
jag tycker att den är bra iallafall, det kommer bli en sss-sommar hiittt-tts!
men aja nu ska jag äta så jag hinner inte skriva nå mer, men kommentera gärna vad ni tycker om låten :)
men jag såg aldrig Husk igår för det blev så sent efter big brother, men jag ska se den ikväll istället :D
mohahaha.

Och bara så alla vet så är INTE jag och Hussein ihop
bara så alla vet!!

aja byebye!

Husk*

chabba, idag vaknade jag vid två nån gång och gick direkt ut i solen och käkade glass, sen så vet jag inte vad jag gjorde men jag kollade på gossip girl nyss, har precis sett klart första avsnittet i säsong två :) hehe men aja idag så skulle jag vara med sebbe, anton och några fler men jag antar att det i blir så. Så jag ska nog vara med dom till veckan nån gång. Men senare idag/ikväll så ska jag och katrin kolla på en skräckis som heter *husk* Den verkar skit bra tycker jag, men läskig ;)
om ni vill kolla på trailern så kan ni ju alltid gå in på youtube elr nått, för det går inte att ladda upp den här på bloggen just nu, men istället så bjuder på några bilder :)
det var dom enda bra bilderna jag hittade.
Men om ni har sett den så kommentera vad ni tycker,
ni kan ju alltid kommentera endå ;p

Men aja nu ska jag kolla lite på gossip girl sen ska jag äta.
och imorgon äre skolan som gäller, vi ska nog prata och bestämma lite om temadagarna för vi har tema dagar på tisdag,onsdag och torsdag.
Jag kommer inte ihåg när vi slutar dom dagarna men det får ni reda på imorgon :)
byebye!

gårdagen-Godmorgon.

hejjsan
jag vet att jag har varit lite seg på att blogga men ska försöka blogga så mycket som möjligt nu,
men jag kommer typ inte ihåg vad som har hänt den här veckan så jag tänkte berätta vad jag gjorde igår istället.
Igår (fredag) : jag sov hos min syrra i skönsmon, så jag klev upp vid halv sju ungefär och fixade mig lite sen så gick jag till busshållsplatsen vid sju för bussen skulle komma 07:07. Aja när jag kom fram till skolan så satt johanna redan där så vi satt där och käkade polly :) haha men vi hade först matte där vi gjorde gångertabell sak igen och jag hade 100 tal igen, det gick inget vidare men ska försöka träna så mycket som möjligt den här veckan, men aja sen hade vi NO där vi typ skulle svara på frågor om ''bakterier och virus''. Men sen hade vi svenska där vi hade Prov på båda dags böckerna och jag hann inte klart med hela provet så jag ska göra det nästa vecka igen då vi har tema vecka. Men aja sen hade vi lunch det var väl helt okej mat men jag åt inte så mycket endå, men efter lunchen så hade vi en timmes rast, jag, fanny, robin och mathias var ju tvungen att vänta tills klockan blev halv ett för då hade vi livskunskap/kvarsittning men det var faktiskt kul för vi fick typ vara själva i annikas klassrum för hon hade niorna i andra klassrummet så man kan ju säga att vi jobbade sååå mycket :) haha men aja sen efter de så slutade vi så jag drog hem och typ satt vid datorn, och senare på dagen så drog jag iväg och skulle handla med pappa på coop, men jag drog först på donken och käkade sen så gick jag ner till coop och mötte han där sen drog vi hem.
Kvällen : vid kvart i sju på kvällen så bestämde jag mig för att åka till gården så jag åkte dit, och timmy hade typ damp elr nått han kunde aldrig låta mig vara han ba : du är söt du, jag ba: och? hahaha, inte för att det va så kul men aja jag va mest där med anton och safir :D jag satt på gården ett tag där inne sen gick jag ut och spela fotboll det va kult :P hehe sen så bevisade jag hur bra jag va på pingis, det finns ingen bättre än mig kan jag lova ;) men senare på kvällen vid nio, tio så drog jag, anton, safir och felix till ica dom köpte franks och jag köpte marabou ;) men aja sen skulle jag ta bussen hem som gick kvart i tio för jag skulle hem och kolla på big brother, så dom väntade med mig på busshållsplatsen. Men till slut så kom jag hem och kollade på big brother med mamma, pappa och brorsan. sen satt jag vid datorn ett bra tag sen somnade jag nån gång, vet inte när.
Just nu så sitter jag här vid datorn och ska snart följa med katrin till donken hon ska äta där. Men först ska jag ut i solen och steeka lite.
men jag har inte så mycket mer att skriva
så ha en bra dag, det kommer ett till inlägg senare idag.
byebye!

stor kärlek till låten!



 så jävla vacker låt så det finns inte.
har sett videon/hört den miljontals gånger och jag gråter lika mycket för varje gång.


fredagsmys, sjuk...

hejjsan, sorry för att jag inte har bloggat på några dagar mend et har väl inte hänt nått speciellt, antar jag.
orkar inte babbla upp vad som har hänt den här veckan. Så istället så tänkte jag berätta hur denna dah har varit.

Dagen : vaknade kvart över sju tog tjugo i åtta bussen till skolan så jag kom dit prick åtta, men juste jag, fanny, mathias, robin kommer få kvarsittning på tisdag elr fredag för vi glömde bort att vi hade livskunskp i torsdags (igår) så vi får kvarsittning för det :S jobbigt läge för oss.. men aja vi hade först matte då vi hade matteprov i kapitel 6-7 så jag även hade glömt bort så jag hade inte tränat nått satt jag tror inte att det gick så bra för mig, fuck för det. men sen hade vi gångertabells test oxå jag ahde hundra tal och det gick åt pipan det oxå...
men aja skit i samma sen hade vi svenska med janne i bildsalen vi skulle typ läsa och köra tävlingar.
sen hade vi lunch det va väl helt okej mat :) sen slutade vi..

Efter skolan så satt jag, moa och johanna vid idrotten och pratade med fanny i telefon typ 700 år för vi skulle tydligen hitta på nått typ kolla på film elr nått me sen kom vi fram till att ho inte fick vara med nå elr vad det nu än va, men då skulle vi tre hem men då mötte vi på philip bergqvist, vi pratade med han ett tag, sen så skulle vi fyra (jag, moa, johanna och philip) till ica så vi drog dit och köpte fyra energy drinker och typ åtta klubbor + att vi hade lite skojj inne på ica oxå haha :) men sen så drog philip ocj johanna hem till sig och jag och moa skulle oxå hem men då ahde 77:an prcis gått alltså hennes buss så nästa buss skulle komma om en halv timme igen och hon ville inte sitta där och väta själv så jag fick sitta där en halv timme med hon sviinkallt.
men aja till slut så kom jag hem och satte mig direkt vid datorn och nördade msn och facebook sen så vet jag inte vad jag gjorde..

Men nu sitter jag här och käkar chips, dricker dricka och lyssnar på justin bieber och väntar på att big brother ska börja (22:00) så jag ska kolla på det nu snart sen ska jag nog börja kolla på gossip girl som jag laddade ner nyss
andlednigen till att jag laddar ner den är för att ''Penn Badgley'' är med, han är ju så oootroooligt snygggg. det kommer bild nedan.
Men nu äre så att jag har blivigt sjuk oxå, har en otrolig förkylning och hosta, hoppas jag blir bättre till veckan.
men nu jhar jag inte sy mycket mer att skriva så jag bjuder på lite bilder.

Penn Badgley

liten bild men ni kan gå in på google om ni är intresserade på större bilder.

myspys

skåål.

´chips och ostbågar¨

nu börjar big brother så hinne rite skriva någe mer nu

byebye!


Grattis världens bästa Moa Östlund!♥

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år, javisst ska hon leva javisst ska hon leva javisst ska hon leva ut i hundrade år ett fyrfalligt leve för världens bästa moa östlund
hipphipp hurra hurra hurra hurra!!

jag ville bara säga GRATTIS till världens bästa moa, som ni kanske har märkt
jag vet inte hur jag ska kunna beskriva hur mycket du betyder för mig men man ka ju alltid försöka.

Moa Östlund
jag vet inte hur länge vi har kännt varrandra men det har väl varit ett bra tag nu, men i början när jag började på ljusta skolan så hade vi inge kontakt alls, då va jag mest me johanna.
men nånstans i femman trorjag så började vi vara med varran mer och mer, nu är vi med varran hur mycket som helt och vi har många minen men det ska fan komm tusentals miljarder mer, jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan dig, johanna och fanny ni är fan mitt allt.
jag kanske inte har varit den bästa bästisen man kan önska sig men jag försöker så gott jag kan
genom att vara mig själv, räcker inte det så vet jag inte vad jag ska göra
för jag klarar mig inte utan er helt enkelt.
jag ka inte beskriva hur mcyket du/ni betyder för mig men en sak ska ni veta
Jag Älskar Er!♥


vad äre för en dag?
är det en vanlig dag?
nej det är ingen vanlig dag för det är världens bästa moas födelsedag
hurra hurra hurra!

ännu en gång
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MOA ÖSTLUND!♥



dagen

hejjsan, idag är det måndag, denna helg har det inte hänt nått speciellt förutom tjejkvällen vi hade i fredags-lördag vi kollade på massor av filmer kommer knappt ihåg vilka men vi hade mysigt/riktigt roligt, jag kommer inte ihåg när vi somnade det var väl vid två-tre nå gång och jag kommer inte ihåg när vi vaknade men vi typ lodade oss ett tag sen lekte vi en rulig lek, en person skulle gömma en sak och dom andra ska hitta den saken, och den som hittar saken först får gömma nästa gång, jag tycket det va roligt iallafall, haha :))
men efter det så drog typ alla hem, sen så hände ingenting speciellt jag låg bara hemma och kollade på oc så nu har jag sett klart alla avsnitt/alla säsonger.

Men aja nu tänkte jag berätta lite om min skoldag,
vi hade först idrott där vi hållde på med karate/boxning och massa sånt. Sen hade vi Svenska där vi jobbade i dags fast jag jobbade inte så mycket för jag hade skratt attack, jag hållde typ på att dö av skratt hela tiden men jag vettefan vad jag skrattade åt. Men aja sen hade vi SO där vi håller på med låtar om karl den elfte/tolfte
så vi är i olika grupper jag är med Mattis, Amanda, Erik och Jesper vi är bara för grym! haha men efter SO'n så vare dags för lunch (skinksås & pasta) äckligt, efter lunch så hade vi ju lunch rast oxå till halv ett så jag, johanna, fanny, moa, uros och robin gick till ica vi köpte energydrinker som man drack upp typ nyss här hemma, men aja när vi kom tillbaka till skolan alltså halv ett då hade vi Matte, jag jobbademe dmoa för vi är på samma tal, vi är så grym att vi är tyyyp ett kapitel bakom alla andra men vi kommer komma ikapp, nån gång ialf.
Men efter matten så hade vi engelska det va väl helt okej eftersom vi hade Gun-Marie vi hade lyssnar övningssak,  jag och moa hade även krig med Hussein, det är inte så ovanligt/konstigt han är ju som han är.
men aja vi hade inge livskunskap idag, utan det ska vi ha på torsdag istället, så vi slutade vid tjugo i tre så jag gick till busshållsplatsen med moa för hon skulle oxå hem då. Men aja när jag kom hem så kollade jag klart på eva och adam på datorn, sen så började jag kolla på ''älska mig'' fyfan vad jag grät.

men aja nu ska jag börja kolla på ''kniven i hjärtat''
men ska gå och diska tallriken först, jag har nyss ätit kyckling och ris fyfan vad gott det är.
Men nu har inte jag så mcyket mer att skriva
hare bra

byebye!


1 april, tjej kväll ikväll.

hejjsan!
idag
är det ju första aprill, ingen har lyckats lura mig än iallafall.
Men idag va jag på skolan, vi hade först NO vi kollade på en film som hette Kroppen på G, sämst.
men aja sen hade vi matte då vi hade gångertabellsak. Jag hade 50 tal jag ha att göra alla nu är ju bara frågan om jag hade rätt på alla  , om jag hade rätt på alla så kommer jag få göra 100 tal nästa fredag :)
men aja efter matte hade vi svenska där vi hade läxförhör ''satsdelar'' trorjag. men aja sen hade vi lunch halv tolv där vi åt biff och potatismos, det var väl helt okej, Sen slutade vi så jag, moa, fay och johanna drog på ica och köpte gotta tills ikväll. SEn gick vi in på expert och kollade på 3D tv grejj, typ.

Men aja ikväll så så jag ju vara med dom bästa hemmos mig, alltså jag, fanny, moa och johanna vi ska kolla på skräckfilmer sen typ komedi/drama elr nått, men aja dom ska sova hos mig iallafall längtar redan :)
men det kommer komma bilder imorgon då för vi har inte internet nere hos pappa så jag kommer inte kunna vara inne på msn, facebook elr här på bloggen.
så nästa inlägg kommer imorgon :)

men nu ska jag duscha sen ska jag göra mig i årdning.
fortsätt att skämta nu och ha roligt ikväll för det kommer jag ha :)

byebye!


RSS 2.0