kvällen...

chabba, idag har jag städat hela lägenheten, det är det jag har gjort hela dagen! men jag har precis kommit från duschen och ska nu kolla på wallander! som man redan har sett men det är ju alltid kul att kolla på det igen :)
men imorgon äre skola som gäller! jag slutar typ fyra och jag vet inte om jag ska vara med nån efter det ellr nått, så jag vet inte när nästa inlägg kommer! men aja måste chiiila till tvn nu charååå!..

Godmorgon! städning som gäller....

hejjsan! hoppas ni har sovit gott?, för det har jag :)hehe.. men jag har precis vaknat och ska nog ta och göra en macka eller något, Men idag blire bara att städa städa och städa! mitt rum ser ut som hej kom och hjälp mig, och då äre illa! men aja jag vet inte vad mer jag ska skriva, men hittils äre ju bara morgon satt det kommer ett eller två inlägg till, senare idag...
men det va allt för morgonen.
cya!

kärlek till timrå ik!

Hejjjjjsaaaann! jag är så jävla fucking glad över att timrå ik vann ikväll! så grymt stolt över timrå. nu jävlar lyfter vi!!
hehe men det va ett jävla drag i klacken, skööön klack speciellt när jag är där och hejjar. Hehehe. Men aja just nu så sitter jag och kollar på nån film, vet inte vad den heter, men jag ska väl se klart den nu sen blire väl bara myspys lördag! Men designen och de kommer nog att fixas imorgon antar jag, men nu ska min pappa sitta så jag kan inte skriva mer ikväll, men det kommer ett ilägg imorgon kan jag lova! sköt om er och sov gott!

cyaa!

TIMRÅ IK!

chabba! jag ska dra iväg på hockey om cirka fem minuter med katrin och christina det kommer bli grymt kul hoppas jag! men jag gör ett till inlägg när jag kommer hem anatar jag! men hinner inte skriva mer nu, måste dra! cyaa.

God morgon!

hejjsan, jag har precis öppnat ögona, men är fortfarande skit trött. Men inatt så gick man och la sig vid halv fem om jag minns rätt. Jag ska nog göra nudlar nu, är riktigt sugen på de! men senare idag så blire hockey TIMRÅ IK!
man kanske ska ta sig en åktur dit, eller vad tycker ni? eller man kanske kan sitta hemma istället och ha en egen klack =)
Mamma säger att jag sitter vid datorn för mycket, är det kanske därför jag är så trött? hmmm...
Men nu ska jag göra världens godaste nudlar!
cyaaa!

läggdags!

chabba! just nu så sitter jag här vi datorn och ska snart gå och lägga mig ;)
har precis kommit från tvn, vi har kollat på massor av filmer kommer inte ihåg vad alla heter! men aja jag har
inte så mycket mer att skriva, men det kommer ett till inlägg imorgon, troligast ett videoinlägg om kameran funkar. Men mer om det får ni reda på imorgon!
Bjuder på en bild oxå!
men aja ni får hare bra så länge!
byebye!

Fredagsmys

hejjsan! just nu så äre bara fredagsmys med mamma, pappa och syrran! vi kollar på let's dance,
men som ni ser så har jag inte gjort om bloggen än för jag ska göra det när jag har tid! men det kommer att göras så fort som möjligt. men aja nu ska vi kolla klart på let's dance och bara mysa med popcorn och dricka!
Vi får höras senare ikväll eller imorgon! cyaa!

Fortsätter

chabba! jag antar att jag ska ta tillbaka den här bloggen för jag är riktigt less på bloggplatsen den är fett dryg, så jag kommer tillbaka hit, men jag ska ändra allt eler ja det mesta här nu, alltså design header osv. Men som sakt så uppskattar jag kommenterar! men jag kommer göra ett riktigt inlägg senare idag elle rikväll och jag kommer nog göra nått videoinlägg oxå framöver.
men nu ska jag fixa lite här och ta bort den andra bloggen så ni får hare bra. cyaa!

RSS 2.0