någon som du.

jag har sviin tråkigt så det här kommer nog vara det tråkigaste inlägget hittils! men jag tänkte försöka skriva en kärleks historia om en pojke och en flicka!
det va en solig dag mitt i sommarn då en flicka skulle göra en dans uppvisning på en invigning, då hon plötsligt såg en pojke som hon tyckte va riktigt söt! hon fick känslor för honom direkt och kunde inte sluta tänka på den där killen. men en måndag så började skolan, och flickan gick och undrade vart den der pojken hette, gick i skolan, hur gammal han va osv. Samma dag så såg hon plötsligt den söta pojken och kunde inte släppa blicken! och flickan fick äntligen veta vad pojken hette, hur gammal han va osv. det visade sig att han bara va ett år äldre och att han precis hadde börjat på samma skola som henne.
när det blev sista April så gick flickan och hennes kompis till en majbrasa, där även den söta pojken va.
Där det blev dags att gå hem så gick flickan med den söta pojken och hans kompis fram till flickans dörr, flickan hade en stoor kärleks knöl i magen, hon gillade verkligen den här pojken.
flickan kramade pojken och sa hejdå! pojken ville bli tsm med flickan och det ville ju flickan oxå såklart! så dom blev tsm och levde lyckliga i några veckor, sen gjorde killen slut av nån andledning. flickan blev jätte ledsen och visste inte vad hon skulle göra, hon låg hemma i sin säng och grät, grät, grät och grät! sen sa nånting i hennes hjärna ''du måste gå vidare'' flickan blev bestämd och bestämde att försöka gå vidare, några månader senare så blev flickan tillsammans med en kille, dom va med varran nästan varje dag, dom älskade verkligen varran! men till slut så blev det för mycket för flickan så hon gjorde slut. Flickan visste inte om hon hade gjort rätt val eller inte, men hon valde att gå vidare endå. några månader senare så fick flickan känslor för den söta killen igen, som hon hade känslor för först! Flickan visste verkligen inte vad hon skulle göra! flickan gillar den här pojken jätte mycket nu, men hon visste inte om han gillade henne för det va ju han som gjorde slut när dom va tsm, hmmm.
hur slutar det för pojken och flickan?

Kommentarer
Postat av: anna-lisa

pojken har känslor för flickan, och dom blir tillsammans igen och hoppas att leva lyckliga i alla sina dar!

2011-09-18 @ 21:28:24
Postat av: FANNY(UR BESTIE)

Hahaha, vilken söt "historia",

Så här tror/vet jag den kommer sluta: Flickan vågar säga till pojken att hon gillar han och då säger pojken att han gillar henne också och då blir dom tsm och flickans bästavän fixar så dom kan gå på bio!! :D ♥

2011-09-18 @ 21:49:57
URL: http://fannyarfoto.blogg.se/
Postat av: svar till fannyy

hahahha! jadu... :p<3

2011-09-19 @ 15:26:59
URL: http://kkassandraorrell.blogg.se/
Postat av: fatte

ey, du snackar om dig & mustafa nu eller hur... ? :p

- skitsöthistoria .

-slutar med att det blir tsm me varandra igen & lever lyckig * HAHAHA ---.---

2011-09-23 @ 13:47:06
URL: http://lovefatte.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0