drar till birsta nu, chaaråå


ut och fota

nu ska jag göra mig klar för att dra ut och fota lite nya bilder så ni som tjatar, jag tycker själv att det också är en riktigt bra idé, har ju typ inga bilder här ändå om man kollar. 
haha men jag skriver ett inlägg senare då.


byebye


ÄNTLIGEN!

chabba, idag va jag på skolan och vi hade SO, och då kom äntligen Hamodi tillbaka till sverige/ljusta
han blev typ borttagen av sin pappa till deras hemland elr nått, men han ska börja i våran klass igen imorgon, LÄNGTAR STORT!
har sakant han nå i jävulst mycket så det finns inte!
men när han kom in i klassrummet på NO'n så blev typ alla chockade, han hälsade på alla, han skakade hand med alla och han tänkte göra det med mig med men jag gädde han en kram i stället, jag skulle kunna ge han 10000 kramar till.
oh fyfan vad glad jag är.

Aja imorgon ska vi på nån teater på morgonen, det läju ska vara tråkigt som vanligt.
Men jag har inte så mycket att skriva för jag är så OTROLIGT GLAAAD.

nu ska jag bara sitta vid datorn och chilla & lyssna på musik, väntar på att maten ska bli klar är otroligt hungrig.
men nu orkar inte jag skriva nå mer,

jag älskar dig hamodi, jag är otroligt glad över att du äntligen kom tillbaka!

byebye så länge!


spenderar kvällen hos min syster

hejjsan!
denna dag vaknade jag halv åtta, jag antar att jag vaknade så tidigt för att jag är van vid det på vardagarna.
men när jag vaknade då så kunde jag inte somna om och ingen var vaken då så jag hade ingenting att göra, så jag började storstäda hela lägenheten här hemma, alla blev chockade när dom vaknade.
Men aja efter det så gick jag in i duschen och duschade, sen så har jag bara suttit framför tvn och kollat på massa olika filmer med mamma och pappa, dessutom så käkade vi pizza nyss ;)

Haha aja denna kväll ska jag vara hos min syrra med min syrra, haha jag ska alltså till katja med katrin, jag och katrin ska vara hundvakt :) så vi ska nog bara kolla på oc hela kvällen och ta hand om hundarna
jag kommer nog vara inne på msn och facebook oxå så ni kan ju vara social där :)

men nu sitter jag i mi säng och lyssnar på rihanna, men u ska jag packa ner datorn och dra iväg.
ha en trevlig lördagkväll/dag.

byebye!


OC time!

jag har tyyyp nyss kommit hem från gården, det va inte så jättejätte kul där men jag va mest där med anton.
men nu ska jag kolla på OC antar jag för det är ingen som är social med mig längre....
men aja jag har inte så mkt mer att skriva.

liten bild men aja hare bra

och sovgott

byebye!


dagen och kvällen

chabba
idag va jag på skolan som vanligt,
vi hade först handledartid med annika
sen NO sen matte, sen svenska där vi hade läxförhör som va enkelt.
haha aja efter svenska vare lunch köttfärssås och spagetti det va gott :)
sne lsutade vi så jag, moa, fanny och moa åkte hem till moa i gångviken för vi skulle se paranormmal activity igen för johanna had einte sett den, men efter vi sett den så gick fanny in på www.spotifypremium.net
och vi va inte berädd på att det va en skräck grejj så vi vart skiiiiiit rädd så moa stägde ner datorn osså fortsatte ljudet att låta endå och inge vågade stänga av, men tillslut så stängde jag och moa av datorn.
haha men jag, fanny och johanna drog från moa vid typ tre, så vi tog bussen till birstatunneln elr jag åkte dit för jag måste ju byta buss för att komma hit till bosvedjan.

Men när jag kom hem så vare datorn som vanligt,
facebook, msn, bdb och nu här (bloggen)
men denna kväll så skulle vi egentligen åka till mattis och se båda paranormal activity vi och några i klassen men det blev inte så av nån andledning.
Men istället för de så ska jag till gården ikväll, vet icke när jag kommer hem, men nån gång ikväll

Oxå imorgon så ska jag vara med fanny och moa, hoppas jag, men vet inte vad vi ska göra elr vem vi ska vara hos men ni får reda på mer om morgon dagen imorgon.

Just  nu sitter jag i köket med datorn och lyssar på musik,
jag väntar även på att maten ska bli klar (kyckling&ris&beasås)

men ungefär sådär har min dag varit hittils ialf.
det komemr nog ett till inlägg ikväll annars kommer det imorgon.


smexig bild, iknow
men aja ni får ha en trevlig kväll

puss på er // kassyy


Beroende


outfits, dagen.. never say never, baby

idag har jag varit på skolan som vanligt, vi hade prov i SO jag hoppade över typ tre frågor, fattade nada men tror det gick ganska bra ialf.
Men aja vi slutade 14:40 trorja, men då drog jag, moa, fanny och johanna till birsta för fanny skulle köpa tights elr nått, vi gick runt och kollade i typ alla affärer men aja vi frog hem från birsta vid fem, och det första jag gjorde när ja kom hem va ju att sätta mig vid datorn och nörda musik osv.
men nu sitter jag här på min säng och skriver med fanny på msn.

Men förut så sa moa såhär till mig : du får min biobiljett om du följer med på *never say never* imorn, men jag är ju ite så intresserad av justin bieber så jag ska nog inte gå men jag vill se *hur måga lingon finns det i världen* den verkar sjukt rolig hehe

men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva
juste, nån kille som heter alexander elr nått håller på att göra en header åt mig så jag vet inte när den blir klar men det kommer ni nog att märka :)

aja nu ska jag cama med fanny och lyssna på rihanna
bjuder på nyss-tagna bilder

dagens outfit's
mjukiströja
svarta tights


missbildad bild.

men aja ska fortsätta att cama med fanny och lyssna på justin bieber nu

byebye!


barbie girl in the barbie world

måndagar är alltid dryga så jag orkar inte berätta om skolan, bara onödigt och tråkigt.
men idag slutade jag typ fyra så då gick jag ner till gården för där har man inte varit på 30000799800 år men det av typ inga där så jahg drog hem på en gång och när jag kom hem så vare mat så man satt och käkade sen vare datorn som vanligt.

sen jag åt mat så har jag bara suttit här vid datorn i flera timmar, har gått och hämta oboy två gånger, så man kan väl säga att jag inte har gått från datorn.
Jag är helt enkelt en data-nörd
det jag undrar över är hur dom i förr i tiden kunde klara sig utan dator?
nu idag så kan ingen klara sig utan dator, nästan.

men aja ikväll elr senare ikväll så äre ju big brother som gäller alltså klockan 10..
men igår på big brother så åkte ju nicky ut, men han gjorde ju endå ingenting där inne förutom att *rappa*

nä nu ska jag kolla på oc, jag har endå inget mer att skriva men imorgon efter skolan så ska jag vara med fanny & moa, vi ska nog på birsta för fanny ska köpa tights elr vad fan det va, haha aja ni får nog reda på mer om morgon dagen imorgon helt enkelt.

bjuder på en smexig bild, på hur jag se rut just nu



puss på er.


tråkig helg

tråkig helg...
Idag är det lördag och den va väl sådär, har kollat på tv och nördat på OC
förut kollade jag på körslaget det va bra den här gången iallafall,
me nu tänkte jag bjuda på lite roliga bilder som jag knäppte för några sekunder sen
haha

fick ett gott skratt för ikväll,

men aja nu sitte rjag och käkar marabou & lyssnar på musik dricker dricka

och bara har det bra här med datorn men nu ska jag nog kolla på gamla bilder och försöka göra en ny header är otroligt less på den jag har nu

men ni får ha en bra kväll!

puss på er.


godnatt... ZzZzZz

ligger i sängen nu och ska kolla på OC sen sussa, men denna kväll har varit helt lungn, jag har bara suttit framför datorn och tvn.
Jag vet att jag är dålig på att lägga upp bilder men det är aldrig batteri i kameran den är typ sönder elr nått, och kameran på datorn är så mörk, fast man har lampor osv.
aja jag har väl inte så mycket mer att skriva
så jag ska kolla på OC nu innan jag somnar
godnatt!


fredagsmys b.l.a

chabba, äntligen fredag!
denna vackra dag vaknade jag sju och klädde på mig/fixade mig sedan tog jag halv åtta bussen till skolan först hade vi handledartid med annika då, Sen hade vi NO när vi disikerade en fisk vi va i olika grupper jag va med johanna och vi skulle ta ut massa delar ut riktigia fiskar jäättte äckligt men endå intressant hehe, man aja sen hade vi Matte i typ en kvart för vi fick en långrats efter NO'n, men på matten hade vi gångertabell test jag hade femtiotal den här gången men jag tror inte att jag klarade det särskilt bra,
men efter matten så hade vi svenska där vi hade läxförhör som va lätt som en plett.

Sedan hade vi lunch där det va korv och potatismos det va gott ;)
efter lunchen så slutade vi men jag gick runt skola i tyå 40 minuter för jag väntade på mustafa för jag skulle prata med han om en sak jag är stolt över att jag pratade med honom, hehe.
men efter jag pratat med han så åkte jag hem och kollade på OC typ tre avsnitt kan verkligen inte sluta att kolla på de XD

men jag har precis ätit tacos och ligger nu i min säng och funderar på vad jag ska göra ikväll om jag inte ska vara hundvakt hos min syrra, annars ska jag väl dra till gården där man inte har varit på 10000 år typ, så det kanske är dags att hälsa på folket där.

Men det kommer säkert ett till inlägg seare ikväll där ni får reda på vad som hät denna kväll, annars kommer det inlägg imorgon :)

puss på er!


dagen med mera

chabba cheena,
idag vaknade jag vid sju och fixade mig osv, tog halvåtta bussen till skolan som vanligt och hade först handledartid med annika, sen SV vi va då i biblo och läste aja sen hade vi SO våran musiklärare va inte där för han har opererat sin mun elr nått sånt så vi hade helgrupp i SO sen ahde vi håltimme så gick jag och johanna hem till johanna och kollade på big brother och åt nudlar :) vi gick tillbaka till skolan vid kvart över tolv för vi började igen halv ett och då hade vi NO där vi pratade om fiskar för på fredag ska vi skära upp riktiga fiskar det komemr bli kul hehe, aja när vi hade NO så pratade jag, johanna och hussein om hur dom bajsade och då sa jag att dom bajsade uppåt och det trodde hussein på så då började jag as garva så jag fick byta plats så jag fick sätta mig längstbak i klassrummet med mattis haha.
efter NO'n så slutade vi då gick jag ner till biblo och läste julia tidningen en snabbis sen tog jag bussen hem med timmy vet icke vart han skulle men jag klev av här hemma ialf :)
Men när jag kom hem så satte jag mig vid datorn och nördade litegrann sen kollade jag på OC dom två sista avsnitten av första säsongen, jag har nyss sett örsta avsnittet i andra säsogen hihi.

Men imorgon så ska jag ju till skolan som vanligt men efter skolan så ska jag vara med dom bästa (fannyy,hannyy,mannyy) vi ska tyå baka och kolla på pa2 (paranormal avtivity 2) det ska bli kul, nånting jag ser framemot ialf!
men mer om morgondagen får ni reda på imorgonkväll.

jag har inte så mycket mer att skriva
men nu ska jag lyssna på musik/sjunga :)
mohahaha

byebye


dagen, vi är bäst på att baka ;)

chabba idag vakande jag jag vid sju och fixade mig lite sen tog jag halv åtta bussen till skolan där man först träffade johanna och vi pratade osv, aja vi hade först handledar tid lika drygt som vanligt med annika, sen hade vi NO där vi typ hade sexualkunskap haha min klass är ju bara för bäst mohaha ;) aja  se hade vi matte där ma ligger lite efter men jag jobbade med moa så man  fattade *lite* mer ialf, sedan hade vi rast då jag laddade min mobil i bibloteket för jag hade inge batteri och jag klarar mig inte uta mobil men aja sen hade vi bild och det är ju klart det roligaste ämnet trorja!
sen hade vi lunch då det var fisk och potatis helt okej mat :)
vi hade rast till halv ett då jag oxå laddade min mobil i biblo så det blev fulladdat inte så intressant men aja efter luchrasten så hade vi SO och jag, moa, johanna och fanny satt i andra klassrummet och lyssnade på musik hela lektionen vi sjung oxå så martin kom in och hörde när vi sjung så vi fick inte lite skrattattack då hehe,
efter SO'n så hade vi SV då alla trodde att vi skulle läsa högläsning i sjätte läse boken men som tur va så hade vi läst klart det kapitelet vi skulle läsa så vi fick svara på frågor istället men dom flesta svarade bara på två frågor för alla hade typ damp.
Efter svenska så slutade vi för dagen så jag,moa och fany gick hem till moa och bakade chokladbollar så jag ville bara säga att vi är helt klart bäst på att baka ;)
medans vi åt våra chokladbollar så kollade vi på *hip hip hora* som man har sett 1000 gåger men den är endå bra.
Men fany gick med mig till busshållplatsen vid sju så vi satt där och väntade på bussen och pratade typ om rymden/jorden haha min buss kom typ kvartöver så då gick hon hem.
Men när jag kom hem så kollade jag på tv ett tag och nu sitter jag här vi datorn och snackar med anton på msn skojjigt =)
men nu ska jag kolla på OC på avsnitt 25 av 27 så har snart sett klart första sesongen.

Men jag funderar på att göra en ny header  efter jag har sett ett avsnitt av OC men ni får nog reda på om det kommer en ny header elr inte :)
aja ska kolla på OC nu

Byebye!


ingen rubrik elr?

hejjsan, just nu sitter jag och kollar på big brother sanna åkte precis ut, hon gjorde endå ingentig där satt ;)
jag har väl inte så mycket att säga mer än att det är skola imorgon som jag verkligen hatar.
Jag slutar typ fyra imorgon och jag kanske kommer att vara med nån efter skolan så jag vet ite när nästa inlägg kommer, men aja nu ska jag kolla på OC hehe, är på avsnitt 19 nu och det är sjukt spänande så jag kan inte sluta att kolla på det :)
Aja jag har väl inte så mycket mer att skriva så jag antar att ni får hare bra då :)
byebye!


hejjsan

idag så vaknade jag halv tolv hos pappa då, låg och kollade på tv ett bra tag sen vid tre-fyraså började vi (jag&katrin) storstäda där nere  vi blev klar vid fem så då gick vi hem hit till mamma och det första jag gjorde va att duscha så jag har precis kommit från duschen och ska äta plettar nu.

Men ikväll så så jag kolla på melodifestivalen med familjen och bara mysa.
Jag är inte glad över att skola börjar på måndag bläääh, hatar verkligen skolan riktigt mycket!
aja skit i samma
jag ska äta nu så hinner inte skriva mer
byebye


sover hos pappa ikväll, inge internet

hejjsan!
jag ska gå ner till pappa u för att vara där med han och katrin, katrin är sjuk så jag ska umgås med hon för pappa åker till backe imorgonbitti och katrin vill inte vara själv.
men aja idag har jag bara legat i sängen och kollat på OC som jag även ska kolla på ikväll eftersom att det är sjukt spännande men nu ikväll så kommer jag inte ha nå internet för pappa har inte internet nere hos han men jag ska nog klara mig endå hoppas jag ;)
aja ska käka nu sen drar jag ner till han så jag hinner inte skriva någe mer.

elr juste imorn så hoppas jag att jag kan vara med moa, fanny och johanna vi måste hitta på nått nu innan lovet är slut men vi träffas ju endå på skolan men endå roligt att vara me varran på lovet aja jag har inget mer att skriva
men ha en trevlig kväll allihop
byebye!


dagen!

hejjsan svejjsan!

jag har precis kommit från moa, jag har varit med henne och fannyy
jag åkte till moa vid sex-sju nån gång så jag va med dom tills nudå ungefär :)
vi satt vid datorn och kollat på massa bilder och videoklipp, oxå kollade vi i skolkatalogen hihi..
aja just nu sitter jag och chattar med moa och lyssnar på justin bieber haha,
men imorn ska jag nog oxå vara med fanny, moa och kanske johanna om vi får tag på hon.

men nu ska jag kolla på big brother så jag hinner inte att skriva mer och dessutom har jag inget mer att skriva men det kommer kanske ett till inlägg ikväll anars kommer det imorgon,
måste dra nu chaaråå

bjuder på en smexig bild


godmorgon

jag har precis vaknat och har just ätit en macka och dricker ett glas oboy,
men igår så kollade jag på big brother till klcokan elva sen så började jag kolla på OC åååh va bra det är!
hehe, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu på morgonen för det har ju inte hänt så mycket precis.
Juste igår så skulle jag spela in när jag sjung, men batteriet va slut så det gick inte så bra med det,
fast man laddar dom så det blir full laddat så står det endå att batterierna är oladdade typ, skit konstigt,
men aja nu ska jag vara lite social på msn med folket där.
hare bra byebye!

bjuder på en gammal och ful bild!

bilder

chabba nu tänkte jag bara lägga in lite bilder snabbt innan big brother börjar
kommentera gärna.
bjuder bara på två bilder nu för big brother börjar nu!
byebye!

hejjsan!

igår hände ingenting, kollade på big brother, och kollade klart på dom sista avsnitten av glee så nu har jag ingenting att kolla på, men ska og ladda ner nån serie jag kan börja kolla på tror det bli OC igen ;) hehe
aja idag vakande jag vid kvart i elva och klädde på mig och gick på e promenad med milou det tog en halvtimme, aja när jag kom in så åt jag pan pizza sen duschade jag och nu sitter jag är och lyssnar på musik och pratar med moa på msn.

Men som ni ser så har jag ett annat tema och en ny header, som min kära syster har fixat åt mig, men igår så knäppte jag ju bilder oxå så dom bilderna kommer sen för dom är på min syrras dator så jag kan inte lägga upp dom nu

Och idag vet jag inte vad som händer för moa ska vara med julia så jag ska väl bara sitta vid datorn eller nått, aja ska borsta håret nu och har inte något mer att skriva så ni får hare bra kära bloggläsare

byebye!


goddag!

hejjsan, sorry om jag inte har bloggat lika mycket som jag brukar göra men jag har inte orkat, me det har inte hänt nått särskilt dom senaste dagarna, men aja jag har nyss vaknat och idag så hoppas jag att jag frå vara med dom bästa(moa, fany johanna) om dom kan/vill för annars kommer jag bara ha tråkigt.
Men bara så ni vet så har jag bytt mobil med maria hehe :)
åååh vad jag är trött, ska nog kolla på glee nu och försöka somna om.
orkar inte skriva nå mer, är för trött!
ska kolla på glee nu
byebye..


nattinatti.

hejjsan, som sakt så har jag spenderat dea kväll med johanna, fanny och moa det har varit suuper kul, men fanny åkte hem vid tolv ungefär men då började jag och johanna spela fotbolls grejj (ticnet staving)
och fridrott typ det va oxå suupe rkul vi spelade ett bra jävla tag iallafall.

Jag, moa och johanna ligger i moas rum och ska snart sova,  men först måste ma ju nörda vid datorn så alla tre sitter med en varsin dator i knät :P moa kollar på tusen gånger starkare på sin dator och johanna spelar spel
och jag skriver detta inlägg, och ska börja kolla på *tusen gånger starkare* på min dator med johanna eftersom moa har bråttomt med att kolla hehe :)

vi har inte knäppt så många bilder, mest bilder med moas kamera men jag tror att jag käppte nån bild med datorn, hehe

lite bilder om kvällen :P




Och såhär ser man ut just nu, haha!
men aja nu ska jag se tusen gånger starkare med bästa johanna :)
jag antar att det kommer meeer bilder från denna underbara kväll :)
och juste imorn ska jag oxå vara med dom
och vi ska typ prata med emma oxå vid tre tiden elr nått
ni får reda på hur det går imorgon :)
men jag har inte så mycket mer att skriva just nu
så ni får ha det bra och sovgott!
byebye!


dagen, kvällen osv

chabba cheena!
idag har jag varit på skolan, slutade vid tolv då drog jag, moa, fanny och johanna till ica och köpte 12 energy drinker tillsammans som vi ska ha ikväll :) osså satt vi fört utanför ica och lysnnade på musik och lodade oss lite grann, sen gick vi in till ica till pantgrjjen och satte oss därie ett tag, se så skulle vi in och köpa godis och sånt tills ikväll med vi tog bussen till Willys istället och där köpte vi
*lösgodis
*två chips påsar
*dricka
*tuggummi
osså energy drinkerna som vi köpte på ica.
aja efter vi varit på willys så tog dom bussen hem till dom och jag tog bussen hem hit när jag kom hem så gick ju ut med milou en snabbis, och nu ligger jag i min säng och skriver detta inlägg :)

Men ikväll ska jag spendera kvällen med dom bästa alltså Fanny, Johanna och Moa, mina absolut bästa vänner jag älskar dom hihi, men aja vi ska kolla på Paranormal activity ett och två, scaryy hehe osså ska vi typ kolla på tusen gånger starkare elr nått, självklart ska vi knäppa kort oxå satt det kommer komma bilder ikväll eller imorgon :)

Aja
nu ska jag nog äta nånting sen ska jag kolla på tv och nörda vid datorn sen drar jag iväg till moa och är med dom resten av kvällen :)

jag
har väl inte så mycket mer att skriva men här kommer bilder på
Paranormal Activity..



för er som inte har sett nån av dom så rekomenderar jag dom stort till er :)
aja sk äta nånting nu så jag orkar inte skriva nå mermen det kommer inlägg och bilder ikväll
byebye


dagen med mera

chabba, idag va jag på skolan som vanligt, vi hade först idrott skiit tråkgt, sen hade vi SO jag och johanna håller på med *våra resa genom europa* ganska kul faktiskt aja sen hade vi engelska lika kul som valigt(not)
vi hade läxförhör jag tror det gick ganska bra för mig faktiskt får hoppas det! vi har snart Prov vecka 12 trorja
aja sen hade vi lunch skiit äcklig mat det va potatis och kassler typ, jag och johanna åt mackor istället
sen hade vi lunch rast, då satt alla i klassen förutom lovisa och amanda i datarummet vi kolla på roliga videoklipp på youtube hehe, Och uros hade lite skojj han med, han rullade in sig i gardinen i datarummet så hela gardinställningen(?) åkte ner haha alla dog av skratt typ.
men aja typ tio över tolv så började våran slöjd, och jag 6 johanna sammarbetar ju så det går kungligt bra,
vi fick fika där oxå.
Aja vi slutade halv två så jag drog hem då och käkade pan pizza och drack cola och kolla på tvn
sen satte jag mig här vi datorn och chattade med folk på msn, sen började jag kolla på alla vi barn i bullebyn hehe och nu sitter jag här och lyssnar på justin bieber och dricker cola :)
tack vare moa och fanny har jag börjat lyssna på han! haha

ikväll ska jag duscha sen är det alltid big brother som gäller det är så gryymt haha,
så jag ska väl bara mysa framför tvn ikväll med the family :)

Men imorgon så ska jag ju till skola som vanligt, efter skolan vi tolv tiden så ska jag, moa, johanna och fanny dra till ica och köpa godis, chips osv till kvällen därpå för då ska jag, johanna, moa och fanny umgås och ha det mysigt och kolla på film, och jag och johanna ska sova över hos moa oxå fanny kunde tyvärr inte sova där men som tur är så ska han ialf vara med oss :) men aja nu ska jag ite förklara allt för mycket om morgondagen
för ni får veta mer om det imorgon!

nu orkar inte jag skriva nå mer så
 byebye!


med dom bästa!

hejjsan idag va jag på skolan slutade halv två och då drog jag, fannyy, mannyy och hannyy hem till mannyy vi spelade xbox spel skiit kul haha, sen satt vi vid datorn och knäppte kort och lyssade på musik osv, jag drog hem däifrån för ungefär en timme sedan samma med fannyy och hannyy rättare sakt alla drog hem till sig då, så jag har suttit och kollat på tv nu ett tag och nu sitter jag här och skriver ett inlägg och väntar på att maten ska bli klar :)

bjuder på den sexiga bilden :)
kommentera?

men jag har helt klart dom bästa vännerna man kan önska sig!
aja ska käka nu så hinner inte skriva nå mer.
byebye


RSS 2.0