school and birsta ;)

chabba cheena! idag har jag varit på skolan först hade vi sovmorgon sen svenska, so, lunch äcklig mat, sen matte med mats för karin va inte där, aja sen hade vi engelska och idag va ju katrin och maria förbi skola oxå en snabbis och då när jag skulle in på egelskan så fick annika damp mig mig av nån andleding :S

annika säger : visslade maria?
jag: inte vet jag, fråga henne istället
annika: men du va ju där
jag: vart då där?
annika: med dom
jag: jaha och? bara för att jag va där med dom så måste inte jag veta om maria visslade eller inte?
annika: men hurrdu unga dam prata ite med mig sådär
jag: nehe, haha

våran roliga diskution!
men aja
sen efter engelskan så hade vi Livskunskap vi skulle typ hälsa på varran  elr nått, aja skit i samma, sen slutade vi så jag åkte till birsta och va där med katrin och maria! träffade beatrice där oxå det va kul, hehe :)
träffade mikaela på bussen hem oxå, men aja på birsta köpte jag bara ett par tights hitatde inga kläder rättare sakt!
men jag kom typ nyss hem från birsta så jag har bara hunnit att logga in här,
men ikväll ska jag kolla på big brother sjuuukt spännande där.
men nu ska jag ladda ner nån film och kolla på den sen ska jag duscha sen big brother
men jag har inte mycket mer att skriva
men det skulle inte sitta fel med en kommentar? :)
byebye!


school time!

chabba jag har nyss vaknat, jag ska ta typ kvart i bussen till skolan för vi har sovmorgon,
men jag ska käka nånting nu sen ska jag fixa mig satt jag har inte tid att skriva nå mer just nu
byebye!


solsidan!

blablabla

myspys

chabba! igår vare ju fredag det va bara myspys framför tvn och samma sak denna kväll, egetligen så skulle typ halva klassen till mattis för att se skräckfilmer men det blev inte så, men vi ska nog göra det nästa helg istället längtar redan haha närå men jag sitter och kollar på tv och skriver inlägget här just nu och jag börjar bli trött så jag ska nog gå och lägga mig snart eftersom att jag vakade typ halv ått imorse av nån konstig andleding..
men förut va det hockey Timrå ik-AIK det av den mest spänande match jag sett me timrå förlorade med 1-3 tror jag om jag mins rätt men aja senare på kvällen när klockan va åtta så kollade man på melodifestivalen eftersom att Lasse Stefanz va med dom är kung! dom gick först vidare sen åkte dom ut då började pappa att grina för han röstade skit mycket på dom osså brukar han ju sjunga med dom lite då och då! men aja dom är kung iallafall.
men nu orkar inte jag skriva nå mer
vi görs imorgon istället
bye!

vad gör jag vaken egentligen?

hejjsan, frågan är ju vad jag gör vaken? jag menar på helgerna brukar jag fan sova till tre på dan elr nått, men wtf klockan är bara åtta :S jag fattar ingentinf jah, men jag tänkte kolla på en film som heter *jakten på lycka* tror jag har sett den förr men man kan ju alltid se den igen, men jag hoppas att jag somnar om för det är skönt att sova hihi
och ett glas oboy
bättre kan det inte bli :)

dagen med mera ;)

hejjsan! idag så va jag på skolan som vanligt
vi slutade vid 12 och jag tror inte jag hade nån matte så jag gick med moa och fanny hem till fanny och vi började att kolla på paranormal activity 2 men vi såg bara typ 30 minuter sen så skulle vi till nån basket sak i gympasalen och vi vann :) whiiiihoooo haha, men aja efter det så gick jag, moa och fanny till ica och köpte chips, energy drinker och marabou sen satt vi typ utanför ica och loda oss ett tag och lyssnade på musik osv det va faktiskt mysigt haha, men aja kom kom typ nyss hem från ica och ska äta våfflor nu och chattar med fanny och mattis på msn för vi ska se paranormal activity 2 alltså hela filmen hemmos nån med flera i klassen det kommer bli super kul :) hih men aja nus ka jag käka våfflor så jag orkar inte skriva mer byebye!

torsdagen osv.

hejjsan!
Tisdagen började med att jag vaknade vi sju och klädde på mig och så sen tog jag halv åtta bussen till skolan alltid som vanligt men aja det va en helt vanlig dag. Så vi hoppar över om det som hänt på skolan så vi tar det som hände efter skolan istället, jag kan börja med att säga att vi slutade skolan vid halv två så då gick jag, moa och fannyy hem till fanny och hade riktigt kul vid datorn ett tag sen kollade på på The last song för andra gången men den är ju så sjukt bra men jag och fanny hade typ damp så vi kollade inte så mycket på filmen men aja sen körde jag och fanny nått spel typ nån slags frågesport grejj medans moa kollade klart på filmen.Men jag åkte hem därifrån vid sex typ och då så när jag kom hem så käkade jag mat (donken) riktigt gott! men sen så började hockeyn sju så man satt och tittade på det tills den matchen va slut men det tråkiga va att timrå förlorade mot brynäs men det va en riktigt tät match men timrå va riktigt slarviga aja skit i samma, efter det så började jag, katrin och kaspeer att börja kolla på Glee och ni som inte vet så är det en grym serie haha sen började Big Brother klockan tio det är sjukt bra nu när det är typ krig därinne ;) haha.

Men just nu så sitter jag i min säng och bara skriver här då, och funderar på vad som ska hända imorn hmm, tror jag ska vara med moa och fanny då oxå och kanske johanna om hon är frisk, vet inte vad vi ska hitta på men det får ni reda på imorgon, men aja juste vi ska kolla på nån basket grejje efter skolan det är typ 6:an som möter 5:orna i basket så om vi vinner så kommer hela våran klass att få åka till himlabadet det är suuper kul där jue :) så jag hoppas att vi vinner!

Men aja nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag nog sova! men jag är skit pigg så jag kommer nog inte kunna sova på ett tag men ska försöka ialf.
men det kommer ett till inlägg imorgon så ni får veta vad som händer då (onsdag)

hare göttt byebye =)

dagen och lite bilder :)

hejjsan! denna dag så vaknade jag vid sju och tog halv åtta bussen till skolan som vanligt och på skolan så hade vi först svenska men vi va nere i biblo och läste typ, sen så hade vi lite SO för vi skulle kolla på nån show med åttorna och lite sånt guggie va grym på att dansa kan jag lova och dom som rappade va riktigt grym dom med! men aja sen hade vi musik med en ny musiklärare han ser läskig ut men han är cool ;) haha sen hade vi lunch det va hamburgare det va gott! sen hade vi rast och då satt först jag, fanny och moa i datorrumemt och kollade på massa spök videosar och då stog typ hela klassen utanför och kollade genom fönsteret men sen så hade dom damp så dom fick komma in till slut men då hade alla damp lite galet där men aja sen så hade NO och vi typ pratade om nikotin, tobak osv men aja vi slutade vi halv två och då åkte jag hem med bussen och gick ut med hundarna sen gick jag ut och knäppte lite snö bilder, sen gick jag in och käkade en pirog och nu sitter jag i soffan och kollar på tv och skriver ett inlägg haha lite logiskt menmen..

här kommer det lite bilder som jag knäppte ute =)





bjuder på en söt bild på Donna som jag knäppte förut idag :)


jag har inte så mycket mer att berätta men är det nått ni vill veta
så är det bara att fråga/kommentera!

cyaa!

dagen med mera.. scaaryyy

chabba cheeena! denna dag s¨klev jag upp vid sju och gjorde en fläta i håret sen tog jag bussen tillskolan och va där hela dagen, men på lunchen va det jätte äcklig mat så jag och moa stack hem till mattis med han så vi hade lite skojj där haha, men aja vi gick tillbaka så vi va där vid halv ett och då hade vi SO det va tråkiigt som vanligt men jag jobbade ovanligt mycke jag hade inte lika mycket damp som jag brukar ha, haha..
Men sen hade vi svenska men jag gick ner till skolsyster för att kolla min syn och min hörsel synen va helt okej men hon visste inte så mycket om min hörsel för hon är ingen doktor typ, haha men aja vi slutade vi halv tre eller nått och då gick jag och fanny hem till moa vi fikade och pratade/skrattade sen kollade vi på Paranomal Activity 1 (stavning) den har jag redan sett men det är fortfarande liak läskig tycker jag (a)
nån dag ska jag se tvåan oxå men vet inte när.
jag tog 17:10 bussen hem så jag kom typ hem för en halvtimme sen men endå så har jag bara hunnit att komma in typ,
men nu så väntar jag jag på mat som pappa håller på att laga det blir köttfärssås och speggetti sjuuuuukt gott!
och nu medans jag håller på att skriver så började det att ringa på våran dörrklocka osså när mamma kollade genom kikhålet så vare ingen där och det va alladels mörkt i trappen skit läskigt, påminner mig precis som paranomal activity! (stav.)
aja nus ka jag inte tänka på den filmen nu ska jag fantisera om den goda maten jag ska få eller nått, haha men jag skriver med moa på msn juts nu för hon är den enda som är social av dom som är inne på msn just nu:P men aja nu ska jag äta så jag kan inte skriva mer, baybaaay :)

the day and fakta om big brother

hejjsan svejjsan! denna dag har varit en helt vanlig dag sakt säga! skolan som vanligt och slutade vid fyra och åkte hem och åt en macka och drack ett glas oboy sen nördade jag vid datorn och chattade med alla på msn och facebook, men jag orkade inte göra ett inlägg då för jag är för lat ibland men aja näst sista timmen hade vi engelska men på måndagar har, jag moa, hussein och daniel Gun-marie för att vi har fyrans engelska bok (a) hehe men aja hussein är ju så jävla kåt i mig satt han ska sitta brevid mig hela jävla tiden störande kille, haha men aja nu väntar jag på en hamburgare som pappa håller på att steka och sen efter jag ätit ska jag nog kolla på film med syrran sen blir att kolla på Big Brother för er som inte vet vad det är elr nått så kommer det fakta nedan.. Men Big brother började igår och då tog dom bara in deltagarna så man kan säga att det börjar ikväll alltså det spännande Tv11 22:00 (varje vardag) men söndagar röstar dom typ ut nån klockan 21:00 tv11 bara så ni vet :)
hehe men aja nu ska jag käka så hinner inte att skriva nå mer!



lita falta om Big Brother :)

Tävlingen [redigera]

Ett antal deltagare bor instängda i ett specialbyggt tv-övervakat hus med ingen eller liten kontakt med den yttre världen under några månader. Det hela går ut på att som deltagare inte bli utröstad ur programmet och därmed stå som segrare av Big Brother. Den svenska upplagan av Big Brother har hittills sänts fem gånger. 2004 var det dittills publikmässigt framgångsrikaste året med omkring 200 000 tittare per avsnitt. Säsongen 2005 blev lite annorlunda med anledning av att det var 100 år sedan den svensk-norska unionen upplöstes. Detta års upplaga var därför en samproduktion mellan svensk och norsk tv inom SBS-koncernen som äger Kanal 5 och TV Norge. Den 29 januari gick åtta svenskar och åtta norrmän in i huset och skulle försöka stanna kvar i 115 dagar.

Programmet har under hela perioden producerats av produktionsbolaget Meter Film & Television för Kanal 5. Programmet var även 2006 ett samarbete mellan Norge och Sverige med deltagare från de båda länderna.

 

byeee!



blablabla

hejjsan, jag bloggad eingenting igår för det va ingen ide för jag had einget att säga men dte va bara lördags mys igår bara så ni vet;) hehe men aja idag vaknade jag vid ett ungefär och fikade och kolllade på slalom som nyss va slut sverige fick silver riktigt nära att vi fick guld men stolt över silver än inget ialf! men aja idag så vet jag inte vad jag ska göra men imorgon är det skola som gäller så jag måste nog gå och lägga mig i tid ikväll, men aja jag ska nog börja med frågestunden nu snart :) så då kan  ni passa på att fråga så mycket ni vill...
men aja jag ska väl få och klä på mig nu sen bara tare lungt,hejsveejs så länge!

Fredagsmys!

:)

dagen-hockey osv..

chabba, idag vare skola som vanligt det var väl helt okej, först ahde vi idrott men vi fick vara inne för att dte va så dåligt väder så jag, hanny, fannyy, mannyy körde först pingis sen gick jag och johanna och spelade innebandy sen badminton så det var väl kul men aja sen hade vi SO det va lååångtråkigt, Sen hade vi Engelska då annika fick damp på mig för att jag skrattade/störde dom andra hon ba: sluta fnittra annars kastar jag ut dig med örorna före!!
dampdampdamp....... Men aja sen ahde vi lunch det av ganska got mat faktiskt hehe Sen ahde vi slöjd då jag och johanna hade damp, jag sjung typ hela tiden och johanna hade stort damp anfall på janne men aja där på slöjden fick jag måla på min nallepuh lampa en gång till så medans det skulle torka så började jag och johanna på nånting nytt, vi ska göra typ nån hyllsak, men vi hade damp så vi hann bara att rita haha, Aja efter slöjden så slutade vi så jag åkte hem då och gjorde nudlar sen satt jag framför tvn ett tag sen gjorde jag nånting men kommer inte ihåg vad, men aja just nu så sitter hag framför tvn med lillaDonna i mitt knä, Och idag så åkte Wille härifrån för att nån tjej i hudik skulle köpa honom lillpruppisen då! men aja jag har precis kollat klart på Simpsons & Family gay man kan inte kolla på det utan att skratta kan jag lova! men aja sen klockan sju börjar hockeyn jag antar att jag måste sitta hemma och kolla gör jag har inge skjuttttts för annars så har jag sex biljetter till matchen, vill fan åka dit endå efetrsom det är Publikfest typ men aja just nu så sitter katrin brevid mig och gråter över att Wille ska till hudik..
Men jag har väl inte så mycket mer att berätta, bara dte att jag vill hitta på nått i helgen så om det är nån som vill hitta på nått så säg till, elle rjag kanske skulle vara med några i klsssen elr nått, men aja orkar inte skriva mer så ni får hare bra! byeee

skolan-birsta-dagen-ikväll

chabba, nu tänkte jag berätta lite om hur min dag har varit hittils!
Det började med att jag vaknade typ sju och fixade mig lite sne drog jag till skolan vid halv åtta och först så hade vi SV men rebecka va inte där så vi fick gå ner till Biblo, sen hade vi typ SO trorjag, sen håltimme så jag, fanny och johanna drog till ica och köpte godis sen kom vi tillbaka vid lunch (halv tolv) det va riktigt äcklig mat så tur att vi köte godis, hehe, men aja sen hade vi NO vi håller på att forska om typ rymden och jag jobbar med johanna och vi håller på med Galaxer vi blev klar idag så på fredag ska vi träna på hur vi ska redovisa det :P haha det kommer ju gå super bra haha, men aja vi slutade halv två alltså efter NO'n så jag åkte till birsta me johanna vi hade riktigt kul! men sen efter typ en timme så kom lina, korre och märta dit så vi va med dom ett tag, tills jag och johanna skulle hem vid fem typ  så jag kom hem för typ en halvtimme sen, men just nu skriver jag med Romeo på msn kuligtkuligt.
och ikväll ska jag nog kolla klart på trassel som jag började se igårikväll innan jag somnade. Men nu ska jag vara lite social med folket på msn och facebook så ni får hare bra så länge! och juste jag ska nog knäppa kort nsrat oxå med katrin så jag antar att det kommer bilder sen när nästa inlägg kommer.

cyaa!

skolan-dagen

hejjsan, jag har typ nyss kommit från skolan eller vi slutade typ 14:40 trorja, men aja då tog jag bussen hem men bussen krockade med en bil vid birstatunneln så vi fick sitta i bussen ett bra tag men sen kom det en annan buss så vi som satt i bussen fick hoppa på en annan buss istället men när jag kom hem så kokade jag makaroner med Aromat på! och medans jag åt så kollade jag på top modell det är ganska bra faktiskt men jag har sett typ alla avsnitt så då är det inte lika kul, Men aja nu sitter jag här i soffan och har lilla Wille i mitt knä han är ju så sööt! När jag skulle gå in i mitt rum så kände jag knappt igen mig för min syrra hade mublerat där utan att jag visste det haha gullig hon e ibland :))
haha men aja idag så ska jag väl inte göra nått speciellt, ska väl bara chilla framför tvn och mysa med Wille! men aja mer om idag får ni nog reda på ikväll, antar jag.
men aja nu ska jag mysa med Wille så ni får hare bra.

seeyaaa!

dagen-hockey, med mera.

chabba, sorry för att jag är lite seg här menmen så äre ibland. Men idag så har jag varit på skolan då och slutade vid fyra men det roliga med den här dagen va att jag fick träffa Safir som jag inte har gjort på länge :) hehe..

Men just nu så sitter jag och kollar på hockey (timrå ik) med mamma, pappa, katrin, kenneth och mackan.
timrå möter lindköping men självklart så leder timrå med 0-2! hoppas dom håller nollan där då :)
men aja på torsdag så ska jag på hockey oxå med några i familjen antar jag så alla kan komma dit :D

men nu ska jag se klart på hockeyn det är ju bara tio minuter kvar av den sista perioden! så charåååå!

vovvisar mm..

hejjsan, sitte rjust nu i min säng och lyssnar på musik (cimorelli) dom är sjukt duktiga tycker jag, men aja nu är det en till vovve som har kommit hit så är riktigt sööt, men den kanske ska ner till pappa så jag och katrin kanske ska flytta ner dit, hehe och jag kanske ska få en hund jag med som är typ svart och vit men det är inte säkert. Men det kommer en bild nedanför på den som kom hit idag, men jag ska väl fortsätta att chilla här vid datorn och jag kommer skriva mer sen om jag flytar ner till pappa eller inte och om jag får en hund eller inte, så ni får hare bra seyaaa :)


melodifestivalen, myspys

hejjsan just nu kollar jag på melodifestivalen men dte va inte så jätte bra artister ikväll, men hittils sen melodifestivalen började så är det helt klart danny som har varit bäst och swingfly elr vad dom heter :)
men det är jag, mamma och pappa som sitter och kollar på  det nu med lite godsaker, chips och dricka kan man  begära mer? svar: nej :)




hare bra cyaaa!

Godmorgon!♥

alla bloggläsare! Idag vaknade jag ovanligt tidigt det va vid 9 jag har aldrig  vaknat så tidigt på en helg!
men jag kollade på tv ett tag me pappa och åt sen äggmacka, och klockan 11:37 gick jag härifrån för att gå ne rtill city gross va fett sugen på godis så jag gick ner dit då och köpte en liten marabou och Bilar.
jag kom hem därifrån 12:27. Så jag har tyå nyss satt mig här vid datorn men det är typ inga inne på msn så jag har lite kuligt på facebook. Och jag lyssnar på melodifestival låtarna med pappa oxå :) smygiiiscch**
men nu ska jag fortsätta att ha roligt på facebook, bye

go to sleep *-*

hejjsan, just nu ligger jag i min säng med datorn i knät och ska nog sova snart för man är ju van att lägga sig vid den här tiden på vardagarna satt man får väl göra det på helgerna oxå då :) Men nu för tiden så sover ingen bra på nätterna typ frågan är ju varför (?) aja förut så skulle jag göra ett videoinlägg men jag tappade kameran i golvet men den gick inte sönder tror jag, men batteriet rullade iväg nånstans men vet inte vart, har fan letat överallt blir tokiig! men ska sova nu så godnatt!

hundvakt åt världens sötaste hund!

hejjsan igen, just nu är jag hundvakt åt min brorsas (krister) hund som heter Donna han åkte och handlade med mamma så dom kommer nog snart, men jag har sprungit runt runt runt och runt med donna och sopen för hon älskar att leka med sopen. Jag lekte med hon ett tag och äntligen har hon somnat det är ett Mirakel!
haha så nu har jag chansen att sitta vid datorn och titta på tv. Hoppas hon sover nu ett tag ialf tills krister kommer hem (a) Men aja nu ska jag bara chilla framför tvn och datorn och ikväll antar jag att det bara blir myspys, antingen ska jag bara med min storasyster(katrin) och min kusin (christina) om dom har lust med det :) annars ska jag väl bara sitta framför tvn! men aja jag har väl inte något mer att skriva så ni får hare bar och ta hand om er väl =)

såhär ser världens sötaste hund ut!
alltså Donna!
bye!

helg...

chabba cheeena, idag så har jag varit på skolan det var väl som vanligt. Jag hade extra matte sista timmen  så jag slutade halv två, och när jag kom hem sås steckte jag världens godaste hamburgare slår vad om att ingen kan göra godare hamburgare än mig! Men aja jag har kollat på tv nu ett tag så jag satte mig här vid datorn och har bara hunnit att logga in på msn än så länge, men ska logga in på facebook osv nu.
Men idag så äre sjukt mycket bättre väder än igår, jag menar igår vare ju världlens snö storm!
men aja nu ska jag snart åka och handla med mamma och några andra i familjen.
så jag hinner inte skriva mer nu måste göra mig klar för att åka så byee!

varför snöstorm?

kan nån svara mig varför det ska vara snöstorm?
kan det inte bli sommar snart.
Hatar vintern!


idag-besök-pb...

hejjsan! sorry för att jag inte gjorde ett kvälls-inlägg igår men jag var tvungen att kolla litegrann på prison break! sista avsnittet ska jag kolla på nu när jag är klar med det här inlägget! sjukt spännande...

men aja idag har jag varit på skolan men det va väl som vanligt, Mattis gick hem innan engelskan som vanligt
och jag fick sitta i grupp-rummet för att jag skrattade för mycket men det var faktiskt husseins fel för han hållde på att härma kristian så jag kunde inte låta bli att skratta! så annika fick ju damp då som vanligt efter engelskan så hade vi lunch sen rast och så fick jag en lakrits klubba av moa, tack moa<3

men aja sista timmen vi hade så hade vi slöjd jag hålle rpå med en ful lampa med nalle puh på den kommer bli nice endå, hålle rpå att måla den gul hihi. Men sen så slutade vi halv två så jag åkte hem och stekte hamburgare det gick ju oxå bra osten fastnade på stekspaden så hamburgaren vart lite handikapp.

och nu sitter jag här och skriver inlägget, och ska snart knäppa kort med min kära syster Katrin Orrell
hennes blogg: www.katyyy.blogg.se
checka hennes blogg vettja :)

men just nu så har vi besö av: katja, anton, tim, viktor, danne, mackan, cicco, kim det är mysigt med lite besök haha.

men aja nu ska jag kolla på sista avsnittet av prison break, det kommer bilder nedan oxå på den sexiga/snygga Michael Scofield (stavning)




Och hans bror i serien
Lincoln burrows
som oxå är snygg ;)




Men ni kan ju gärna kommentera :)
hare bra
puss från kassyy.

Godmorgon!

godmorgon alla bloggläsare!  jag har precis vaknat typ, har bara hunnit att äta blodpudding!
jag ska väl sitta här nu ett tag sen ska jag väl kolla på tv eller nått, vet faktiskt inte vad jag ska göra idag!
men det får ni nog reda på ikväll för jag antar att det kommer ett till inlägg ikväll! men aja jag vet inte vad jag ska skriva nu på morgonen för det finns ju inte så mycket att berätta.

Blodpudding....


men jag har väl inte så mycket mer att skriva
så ni får hare bra så länge!

puss från kassyy!


god natt eller dator nörd?.....

Helluuu! just nu ligger jag i sängen och ska väl försöka sova antar jag, min syrra  ligger andra sidan rummet med sin dator och hon ska väl oxå sova. Men aja jag ntar att det inte blir nån skola för mig imorgon, men ska försöka bli bättre nu eller jag hoppas det! men jag tar lite host medicin så jag hoppas det funkar med den.

Men jag tror det va igår som min andra storasyster Katja, kom förbi med min dator som hon hade lånat av mig men den har ju pajjat, så det va kul att få tillbaka en *bra* och *fungerande* dator må jag säga! men vi har en annan mini bärbar dator här hemma oxå som jag hoppas ska få av mamma, för jag klarar mig verkligen inte utan dator!
beroende av dator....

men nu börjar jag bli riktigt trött så jag orkar inte skriva nå mer eller måste bara berätta att batteri laddarn till digital kameran är borta så jag vet inte  när  ett videoinlägg eller när nya bilder kommer men ska försöka hitta laddaren!

men det var allt för ikväll.
Är riktigt trött nu så måste sova Sovgott!

puss från kassyy!

hit med sommarn!

hejjsan! sorry för att jag är lite seg nu på bloggen men det ska jag försöka ändra på men aja, just nu så är jag sjuk så jag har inte varit på skolan idag och inte igår heller! men det är endå sköön att vara borta från skolan ibland.
Men aja jag har typ nyss vaknat och ska äta nånting. och senare idag så vet jag inte vad som händer, men igårså va jag på birsta typ tio minuter för jag hade lust att köpa mjukisbyxor så det gjorde jag fast jag va sjuk och hade feber, förskyld och ont i halsen! men gjort är gjort! haha men aja jag ska ta och käka nånting sen vet jag inte vad jag ska göra.
men bara så ni vet så längtar jag till sommaren som faan! hit med sommarn för faaan.....
bara för att jag längtar till sommarn så bjuder jag på en sommar-bild!
jag har väl inte så mycket mer att skriva!
men jag tror att jag ska börja med Frågestunden snart
eller vad tycker ni?
men aja ni får hare bra så länge!
puss från kassyy!

Grattis till mig!


firandet med bästavänner :D

hejjsan! igår vare ju fredag och då firade jag, moa, fanny, johanna, sebbe, mattis, linus och anton för att jag fyller ju år imorgon! Men vi typ åt och pratade, kollade på film, körde sanning elr konka, ryska posten osv. Men ingen kan ha haft roligare än vad vi hade kan jag lova! vi hade grymt kul. Men senare på kvällen vid tolv så åkte dom flesta hem men moa och johanna va kvar för dom skulle sova hos mig :) men vi typ kollade på film och somnade i soffan, men johanna typ puttade ut mig så jag gick och la mig i min borsas säng. Men på morgonen vid tio så vaknade alla av att kattorna hade damp! haha men vi kollade på film då oxå och käkade chips osv. vi hade det bara mysig och hade lite krig typ hela morgonen. Men vid tre nån gång så gick vi upp till min mamma och kollade på tv och lite sånt. Men sen skulle dom hem så dom åkte hem för typ en timme sen och nu sitter jag här vid datorn och pratar med fanny andersson redlund på msn.
Men jag vill tacka dom som va hos mig igår.
Tack för alla presenter och för att ni ville komma till mig!
ni betyder verkligen sjukt mycket för mig!
jag älskar er!
Men aja bilder sen kvällen kommer att komma så fort som möjligt!
och förlåt för att jag har varit lite seg här på bloggen men ska försöka skärpa mig,
och blogga oftare!
men jag har väl inte så mkt mer att skriva så ni får hare bra så länge!
byeee!

hihi

hejsan! förra inlägget så vare min syrra som skrev haha, bara så ni vet....
men aja jag har precis ätit kyckling och ris! godare mat finns nästan inte. haha, men idag så hare varit skola som vanligt! där hände det grejjer kan jag lova hihi men ni får inte veta vad! haha jag är lite busig idag men aja imorgon så ska jag till skolan och jag slutar vid två ungeför men dom andra slutar vid halv tolv, men det är för att jag har extra matte och sen utvecklingssamtal. men aja orkar inte skriva nå mer byee!

kul rubrik :)


chabba! sorry för att jag inte har bloggat på ett tag men det skiter vi i, måste få säga också att jag har världens bästa storasyster, http://katyyy.blogg.se - hon är köng! så jävla bra jag älskar dig syster ♥







RSS 2.0