blablablaaa

halloj! Igår så va jag på birsta med, mamma & katrin  jag köpte en tröja oh 4-par trosor, haha.
men aja Idag så har jag varit på skolan som vanligt, det va väl helt okej. Men aja vi slutade typ tjugo i tre trorjag, men då så gick jag och johanna runt ljusta typ 770 varv oh pratade, sen så gick hon hem och jag gick till skolan för där va Kasper & Elias, så jag va med dom en stund vi hade ganska skojj ialf, elias är ju som han är! Aja sen tog jag och kasper bussen hem oh nu sitter jag här och ska nog ät en pan pizza nu!
kanske hörs senare då, elr imorgon.
charåååå!

Åskan!

jag sitter och kollar på nån film på 3:an med mamma, den verkar bra ialf. Men Apornas planet va faktiskt skiit bra :D jag ska se den på bio nån dag i 3D, skulle lätt kunna se den om och om igen.
men aja Förut vare värsta ovädret ;o Det åskade oh blixtrade fett mycket, så typ alla lampor blinkade så jag ahde disco :D
men ska kolla klart på filmen nu, hörs imorgon
cyaa

someone like you

halloojja!
bara så ni vet så gillar jag nån, jag kan tyvärr inte säga vem just nu! men det kommer ni få veta sen (om några dagar elr nått) men han är ialf jätte snygg och ni kommer nog bli förvånade när ni får reda på vem.
men aja jaag har typ nyss vaknat elr jag vaknade för typ en halv timme sen och har precis varit ute med hundarna, Oh ska se på Apornas planet nu.
skojj (:
aja hörs senare!
someone like you.

Skolan ;@

bara så ni vet så är jag redan lessss på skolan! orkar fan inte skolan nå mer!!!
och jag är sjukt trött så jag ska väl gå och lägga mig snart -_-
men aja jag tänkte vberätta lite om hur denna dag har sett ut, jag åkte till skolan imorse, vi ahde först handledartid, sen nånting, blablabla, sen hade vi lunch äcklig soppa! men på lunch-rasten så hade vi skojj ialf jag, robin, johanna, hamodi, mustafa, samuel, med flera hade typ vattenkrig, ockej vi säger såhär Det började med att filip skvätte vatten i mitt ansikte och då fick jag lite damp på han sen så tog robin vatten i vattenpölen och kastade på mig och då fick jag damp igen och sprang in och hämtade blött papper oh kastade på han sen började alla andra göra så oxå,
så vi hade krig där, sen så gick hamodi, mustafa & samuel på mig och hällde vatten över hela mig :o så jag va dyyngsur, men aja sen så kom Annika & Gun-marie ut och fick världens damp, det låg blöta papper överallt, så jag gömde mig bakom moa för jag va ju dyngsur så jag är inte direkt oskyldig om man säger så.
men aja dom fick damp ialf. orkar inte bry mig just nu för jag hatar skolan!
hejsvejs!

kul rubrik (:

chabba! bara så ni vet så kanske inte jag kommer blogga lika mycket ny eftersom att skolan ha rju börjat och det måste jag försöka anstränga mig i litegrann ialf! men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt.
Men idag så vare ju skola, boooring, haha och Filip & Mack är ju som dom är oxå! hahah dom är sjukt jobbiga speciellt Mack för han pratar preeecis hela tiden, Och filip ska alltid prata med mig elr hålla på med mig på sätt och vis.
men ska åka och handla nu!
hörs senare.
Puss.

dagarna, med mera.

jag vet att jag inte har bloggat så mycket men det är för att skolan har börjat oh allt! men som sakt så började skolan hmm.. juste igår jah, hehe det va kul att träffa alla klasskamrater, osv. Gångvikarna har börjat nu oxå, niiiice.
men igår så va jag ju på skolan osv, sen så va jag med fanny & moa och vi drog hem till moa och chillade oh kollade på film. jag och fanny åkte därifrån vid sju-tiden nån gång aja vi hade skojj ialf. Men nu tänkte jag berätta lite om hur denna dag har varit, jag va ju på skolan och vi hade först handledartid, sen vet jag inte men senare så skulle vi ha Spanska men jag, moa, filip, elin, hussein, erik & kristoffer måste ha Svengelska (svenska,engelska) för att vi är säääämst. aja skojj + att vi har annika i de -_-
men aja vi slutade tjugo i tre och då så drog jag med Mattis, linus, & sebbe hem till mattis och chillad eoh letade efter en film men vi bestämde att vi skulle se paranormal activity 2 (igen) hehe, juste Safir, emil & deras kompis kom förbi en sväng oxå och dampade sen drog dom igen, men medans filmen laddade så gick vi hem till linus för att han skulle käka, sen gick vi till ica och köpte nått gott, sen chillade vi där ett tag. Sen när vi skulle gå hem så träffade vi Uros på fotbollsplanen, så han började skjuta bollar på min rumpa ;s men aja när vi kom hem till mattis så skulel vi se filmen men de funkade inte, så vi testade att ladda ner samma film fast från en annan sida, men det funkade inte heller, men sen så gick sebbe in på Google och letaade i typ 808099 år, till slut så hittade han en sida så vi satt och kollade på filmen, hahahahahha fyfan vad kul vi hade! men sen när vi hade sett 72 minuter precis när det bästa skulle hända så kom det upp en skyllt att man får bara kolla 72 minuter sen måste man vänta 30 minuter för att fortsätta kolla :s så vi orkade inte vänta nå mer, + att vi skulle hem typ då, vid 9 så jag gick ut till bussen och vänatde på den, sen så åkte jag till birsta för att byta buss, så jag satt och väntade på den i typ en halvtimme, skojj...
så jag kom nyss hem, så jag ska träna på min läxa som vi fick idag i Kemi, vi ska lära oss nå grejjemojs tills imorn ;oo det kommer aldrig hända för mig! det skulle inte ens gå på en vecka föfan...
men aja nu så ska jag nog sitat vid datorn ett tag sen försöka träna på läxan! Och imorgon äre ju skola som gäller jag vet icke vad som händer efter de. Hehehehhe juste innan vi skulle se filmen så skulle sebbe ge Linus  chips till linus så han råkade lyfta den upp och ner så alla chips for ut på golvet typ, hahahaha stackars linus! hehehe
men aja förhoppningsvis så hörs vi imorgon!
Puss.

denna underbara kväll blev såhär-

jag åkte dit vid halv åtta elr nått med mamma & pappa, Och fanny orkade inte gå dit ikväll så jag gick med mamma ett tag först tills jag hitatde nån att gå med, och jag hittade Anton & Dafet så jag gick med dom ett tag och det tog inte lång tid tills vi hittade, johanna, märta, lina, rebeca, line, alva. Jag träffade oxå väldigt många andra härliga människor, t.e.x Vanessa, aidin pauline, alicia, felicia, nadia, med mera. aja jag ska även dit imorgon med fanny, och vi läju ska hitta några andra att va med oxå. men aja jag vill tacka för denna underbara kväll gott folk!
jag märkte även att jag MÅSTE spendera mer tid med  dessa folk :D
Och min moster vann först en stor kexchoklad sak, som hån sålde, sen driket efter vann hon en stor marabou sak. Snacka om tur ;o
så jag fick 2 maraboun av henne som jag sitetr och mummsar på nu + coola såklart.
men nu så ska jag kolla på film, hörs imorgon.
Pusssssss.

Selånger Marknad!

hejjsan! ikväll så ska jag på selånger, med fanny, och förhoppningsvis anton & safir oxå! det ska bli kul att träffa alla man känner :p
hehe men nu så ska jag fixa mig lite oh leta kläder så man har nått att ha på sig. Hörs senare när jag kommer hem elr imorgon när jag vaknar.
Puss!

selånger-jultidningar.

hejj! förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men jag har helt enkelt inte suttit vid datorn så mycket. Jag ahr bara kollat facebook lite snabbt då&då, sorry för de! men aja Imorgon äre ju Selånger Markad, jag kanske ska gå på de med Fanny, Anton & safir, men det bror på om jag har skjuts dit och hem, så vi får se om jag ska dit elr inte, jag vill verkligen dit och träffa alla folk, men samtidigt så har jag inge lust med de heller.
juste nu kom jag på varför jag inte har hunnit blogga nånting jag har nämnligen varit ute och sålt jultidningar, jag ska fan få lite saker, jag ska komma så långt upp på listan som möjligt, så jag får en system kamera, dator och en tv elr en minicross så jag måste samla ihop så många som möjligt som vill köpa. Så om ni ska köpa jultidningar köp då av MIG! :D
Jag vet att det är riktigt tidigt ute, men vafan man vill ju vara första va alla så man får så mkt caash som möjligt.
det var allt för mig
Tack och hejj!

Hahhaha jag va bara tvungen att visa denna bild
Donna's stil :s hahaha sööt.

Film..

hejjsan, idag har det inte hänt så mycket jag har mest slöat vid soffan och kolalt på tvn. Men jag kom nyss hem från city gross Jag, katrin & maria gick ner dit för att köpa nått så maria köpte lite gotta tills ikväll då vi ska se skräckfilmer. Jag ahr även laddat ner Pirates Of Carribean jag ahr redan sett alla förutom den nyaste som nyligen är på bio, men dom är sjukt bra så jag måste se dom igen + att orlando bloom och johnny depp är ju så sjuuukt snygga! grrr.
hehe men jag snackar med erik på facebook nu, skojj.
men vi har fortfarande inte hört nått från lägenheten som jag är så otroligt kär i! jag hoppas verkligen att vi får den.
men nu ska jag nog kolla på Film, men vi hörs senare elr imorgon.
Puss.

Före-Efter

skillnad,?

hoppashoppashoppas!

Hejjsan! idag så har det inte hänt så mycket, jag vaknade vid 12 ungefär och satt vid datorn oh vid tvn ett tag oh chillade, sen så hittade mamma en lägenhet på blocket som ligger här i bosvedjan fast den är mycket snyggare oh större än våran lägenhet, men jag, katrin & mamma va och tittade på den idag vid 5 tiden, jag vart kääär!
jag vill bara flytta dit nu, hoppas verkligen att vi får den lägenheten. hoppashoppashoppas!
Puss&hejj.

Vi kan börja om, där vi startade.

Hejj! Idag har jag inte gjort mycket alls, jag vaknade vid kvart över två och satte mig vid datorn oh chilalde vid tvn ett tag, sen vet jag inte vad jag gjorde men vid åtta så åkte jag & mamma till city gross oh handlade gotta.
men just nu så sitter jag här i min säng och kollar på ''The last song'' som jag har sett 28028392 gånger redan men den är ju så jäkla bra!
men Imorgon så hoppas jag att jag kan vara med Fanny & moa för jag har inte varit med dom på jätte länge, Fanny har varit bortrest, oh moa har varit i grekland så vi har inte haft så mycket tid tillsammasn den senaste tiden.
Och snart börjar skolan oxå, hur fan ska man orka upp då? ;o kommer ju döö.
nä nu ska jag fortsätta kolla på film. Hörs imorgon

P.S. I like you.
Puss&Hej.

bilder!♥

fick en ny bikini överdel av Elin idag! jag fick även lite andra kläder oxå. tack elin ♥

ska nog kolla på one tree hill nu. Sen ska jag sova, måste ju försöka vända på dyngnet för skolan börjar snart!
Puss.

Vinnaren!

http://katyyy.blogg.se
Grattis!

Bilder sen jag va med Fatte & Fia!


fia.

Fia, fatte och jag.

jag.

jag, fatte & fia!

vi hade kul den dagen iallafall!
det måste göras om.
puss.

Kvällens Blogg!

nu har ni chansen att vinna''Kvällens blogg''
det lyder såhär!
  • kommentera här, att du är med!
  • gör sedan ett inlägg på din blogg att du är med i kvällens blogg, och länka min blogg!
  • skriv på ditt eget inlägg att dom som läser det kan själv ha chans att vinna Kvällen blogg!
tack! & hoppas att du vinner.
Puss.

Vill ha!


mys-kväll!

ikväll blire bara mys med Filidutter & glass
och såklart One tree hill.

Puss!

Natti natti! ♥

ska lägga mig under täcket nu och kolla på one tree hill tills jag somnar!



Hörs imorgon.
puss.

Dagen med Fatte & Fia!

hejjsan, idag vaknade jag vid 12 och snackade med fatte på facebook, sen så fixade jag mig lite och började sedan vandra till ljusta för att vara med fatte oh fia, så det tog ungefär 45 minuter att gå dit, när jag kom dit så mötte jag först fatte sen så gick vi till fia vi gick till ica oh köpte dricka och choklad sen så gick vi bort där fia bor oh chillade oh knäppte bilder som troligtvis kommer komma upp här så fort jag har fått dom!
sen så skulle mamma hämta mig på söndagsvägen, vid 6 elr nått, men hon kom aldrig för hon hade tydligen redan åkt, så jag gick till mattis oh lånade hans telefon oh ringde mamma så hon fick hämta mig igen. så jag kom väl hem typ kvart över åtta och käkade och kollade på fotbollen, ukraina-sverige och sverige vann med 0-1! kanon.
men nu ska jag nörda lite på one tree hill, har inte kolalt på de på ett bra tag tycker jag! så jag förtjänar en liten titt ialf.
Puss.

HAHAHAHAHHA!

jag glömde bort att jag hade lakt upp denna ''snygga'' video på youtube den 28 juli kvällen då jag hade som tråkigast! men man måste ju bjuda på sig ''själv'' ibland ;p
hahahah.
Puss!

näsblod med mera

igårkväll när jag satt vid datorn så började jag blöda näsblod för första gången i hela mitt liv! magiiic
hehe oxå imorse så börja jag blöda näsblod igen och då sa mamma att det va för att jag sitter vid datorn för mycket så idag så ska jag göra nånting annat än oh sitta vid datorn, jag ska allså diska oh städa idag :(((
Och jag såg nu att min kära syster har gjort ett inlägg om mig!
så tack syster och du ska veta att jag älckar dig precis för den du är! <3
Puss.

älskade gofis

tänkte skriva lite och berätta för er vem kassandra egentligen är. som ni kanske har förstått så är jag inne på hennes blogg nu för jag har precis fixat till hennes blogg så det ser bättre ut. 

men kassandra är världens bästa lillasyster i mina ögon. hon är en super duper fin tjej på tretton år som tycker om att göra allt med sin familj och umgås med hennes kompisar. hon är inte bara en galen liten unge hon är också världens snällaste person. hon är hur underbar som helst och bryr sig om alla andra i första hand precis som haley i one tree hill om ni har sätt det? men iaf, jag älskar kassandra obesrkivgt mycket. och ingen kan älska henne lika mycket som jag gör. trots att jag och kassandra bråkar ganka dagligen så älskar jag henne för den hon är och inte för den hon borde vara, så jag är sjukt stolt över att hon inte är som alla andra små tjejer. som klär sig som horer och sminkar sig för mycket. kassandra är speciell! jag älskar dig gumman och kommer alltid älska dig gofis


i'ts over now.

chabba! jag har gjort slut med Dan idag, för att jag inte har nå känslor kvar för honom. men fem minuter senrae så skaffa han en ny tjej så det enda jag kan säga till han är att han är en idiot.
aja skit i samma, just nu så sitter jag i min säng oh dricker dricka & lyssnar på olika låtar på youtube.
mysss alone.
hörs senare.

Godmorgon!

jag har precis öppnat ögona och ska väl fika snart. Men just nu så sitter jag här vid datorn inne på facebook och pratar med Dan & Josh!
Men igår så hände det inte mycket alls, mamma skjussade mig och katrin till ica för att köpa gotta så det blev, chips, dricka och liten marabou. Och såklart One tree hill på de!
men jag ahr väl inbte så mycket mer att skriva!
det kommer ett till inlägg senare, troligtvis en TÄVLING oxå!
så håll utkik.
bjuder på en gammal bild!
Saknar tiden.♥
Puss.

I l♥ve Rey Mysterio!

l♥vel♥ve
Och han är inte lite snygg heller! oooooh
l♥vel♥vel♥vel♥ve
LOVE HIM!♥

jag är med!

http://denicehedstrom.blogg.se/
gå in där och va med på kvällens blogg, det är jag!
hoppas att jag vinner, hiihihi! ♥

trååk.

vad händer denna Fredag kväll då?
jag ahr ingen aning vad jag ska hitta på, typ alla mina kompisar är utomlands eller bortrest så det finns typ igen att vara med! oh det suger sten hårt.
men om det är nån som har lust att hitta på nått så hör av er, elr nått.
hehe men nu så har jag uuuuur tråkigt det är därför jag gör ett tråkigt inlägg just nu"
peddoblick. haha
hörs senare
puss&hej leverpastejjj

Kul!

1. är du kär? - nja
2. hur många msnkontakter har du? - många orkar inte räkna! 
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? - Ja
5. Gillar du Trocadero? - japp
6. har du blivit slagen allvarligt? - inte vad jag kan komma ihåg ialf 
7. tar du droger? - .nej?
9. har du pussat en tjej? - nepp
10. hatar du någon? - japp
11. älskar du någon? - dom närmsta 
12. har några av dina vänner svikit dig? -aa tyvärr 
13. har du djur? -aa
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - aa
15. hatar du dig själv? - ne 
16. gillar du orange? - nej, 
17. har du haft/har oskyddat sex? - nej
18. har du nån sjukdom? - nej
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - kan ha hänt
20. har du en gris? - ne ;)
21. har du en plattång? - jajjamen 
22. har du en bror? - ja
23. har du sjukt bra humor? - ja! 
24. är du brunett? - nje
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - alltid
26. tycker du om hästar? - aa
28. har du skilda föräldrar? - nja
29. har du gått på simskola? - nej 
30. har du sagt bög till en kille? - ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja
32. har du fuskat? - på vad?
33. har du en teve på ditt rum? - nej
34. har du lunar? - hahah hade
35 har du MSN? - japp
36. har du en syster? - inte en, men två :)
37. har du bruna ögon? - nej blåa
38. gillar du att fota? - ja
39. har du sett dig själv brinna? - ne 
40. hjälper du dina vänner? - så mycket jag kan! 
41. gillar du tacos? - aa
42. tycker du att du är söt? - självklart
43. har du dansat? - klart jag har
44. har du spelat fotboll? - självklart har jag spelat fotboll, haha 
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - ja
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - ne 
47. har du ätit sniglar? - nej 
48. äger du en locktång? - ja  
49. gillar du att tugga tuggummi? - oftast ;p
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - oftast 
51. gillar du kläder? - älskar't!
52. hatar du falska vänner? - klart!
53. gillar du räkna matte? - nej!
54. älskar du någon nu? - ja 
55: har du gråtit inför en vän? - a
56. kan du sjunga? - kan, kan jag väl men kanske inte det bästa precis :) 
57. har du sett nån dö? - nej
58. säger du vad du vill? - ja
59. är du lång? - ne ;p
60. vad är ditt namn? - Kassandra
61. kan du tala spanska? - nej
62. är du kortare än 1.60? - ja :) 
63. älskar du sommaren? - bara det är soligt så :D
64. älskar du vintern? - kan hända
65. har du mer än 6 par skor? - nej 
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - alltid
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - ja
69. gillar du att städa? - ibland
70. gillar du att sova länge? - bror på 
71. har du vart med om en olycka? - nja
72. är du förvirrad? - inte nu
73. har du mer än 6 par byxor? - ja
74. har du förlorat en vän? - på vilket sätt menar du?
75. gillar du att shoppa? - alltid!
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du ormar? - bror på :) 
78. klarar du dej själv? - ja
79. har du lagat mat?. jajjamen
80. är du klantig? - oftast så ja :P
81. har du foppatoffler? - hade 
82. har du mer än 20 låtar på din data? - spotify och youtube! 
83. sminkar du dej innan skolan? - ibland
84. har du träffat en kändis? - inte bara en, hur många som helst :D
85. har du mer än 7 par nagelack? - nä brukar inte använda nagelack så ofta.
86. har du busringt? - för ett tag sen ja
87. har du skällt på din bror? - ja  
88. har du en vän som skiter i dig? - a tyvärr
89. har du velat göra saker men vågar inte? - jag gör det jag vill
90. sover du med nått gosedjur? - nej, men oftast med datorn ;) 
91. har du åkt nånstans utan att du får? - tror inte de
92. vill du bara bort ibland? - ja
93. har du tältat? - ja?
94. har du brännt dig? - nåra gånger
95. har du lekt med levande ljus ? - tror inte de
96. har du lekt anden i glaset? - ja
97. skäms du ibland? - bror på 
98. bor du i skåne? - nä 
99. gillar du hip hop/rap musik? - ja 
100. är du på sista frågan nu? - önska jag va! 
101. är du singel? - ne
102. har du åkt flygplan nån gång? - nej 
103. har du kul just nu? - ne, då skulle jag inte göra detta!
104. är du blyg? - kan hända

blablabla

jag ska snart dra mig ner mot syrran, med min andra syrra, hehe.
vi ska mysa där nere och kolla på one tree hill, jag är snart på säsong 6 hehe :D
men aja just nu så ligger jag i min säng och äter marabou och dricker dricka, och jag snackar även med Erik på facebook ;)
hehe skojj!
men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu så jag ska väl inte skriva så mycket mer.
men det kommer ett till inlägg imorgon.
Puss&Kram.

Kärlek för mig är
när man verkligen tycker om nån av hela sitt hjärta!
som man absolut inte vill släppa.
för vissa är kärlek bara en lek, men för dom flesta så är kärlek det viktigaste vi människor behöver!
om man är tillsammans med nån så ska man älska den av hela sitt hjärta, ibland kanske man känner att man inte duger för den killen man är tillsammans med, men oxå kan man känna att det finns så mycket snyggare, det är iallafall vad jag har hört och läst på alla blogagr hit och dit.
men för mig är kärleken det viktigaste i mitt liv!
kärlekkärlekkärlek ♥

nu har jag babblat klart.
puss och hej.


:/

jag mår inte alls bra! Min storebror åkte in på sjukhuset i förrigår av en andledning. just nu så mår han bara sämre oh sämre, han kan knappt andas själv. Vi har inte samma pappa men han är endå min bror, och det känns i hjärtat hur han mår, jag hoppas verkligen att han blir bra!
har ingen stor lust att skriva nått här på bloggen just nu.
Jag sla bara hålla tummarna på att min älskade storebror blir bra!
Puss.


ikväll?

idag har jag solat från halv ett till tre typ. för det började åska oh blixtra nyss typ :p
hehe men just nu så snackar jag med Erik på facebook ;)
skojjigt.
jag har ingen aning om vad som händer ikväll, om nån har lust att hitta på nått så säg till mig för jag vill gärna hitta på nått ialf :D
aja nu ska jag göra nånting annat än att bara nörda vid datorn.
så hörs later!

Tre år tillbaka!

jag och mattis va ju tsm då. Saknar!


kevin borg<3


jag och lill-simon för tre år sen!<3



Laila bagge!


Omg vad jag saknar dessa tider!
kan det bli som förr...

One tree hill

igår så hade jag namnsdag ;) hehehe
dom tre senaste åren har jag trott att jag har hetat Karina i andra namn, men den så kom jag på att jag heter Karin.
För att min gamla lärare i njurunda hette Karin så jag brukade alltid säga såhär till hon : hej karin, jag heter oxå karin, heheh.
Saknar njurunda enormt mycket!
men jag har planerat me dmin kompis Maja uden, att jag ska dit nu nån dag i veckan hoppas jag.
har inte träffat henne på hur länge som helst.
men aja, nu ska jag kolla på one tree hill innan jag somnar!
Sovgott
Puss.

grillning - solning!

igår efter vi hade badat så gick vi ut oh grilla & spela lite kubb! myyys.



och idag så har jag legat ute i solen hela dan!
känns inte som att jag har fått nån färg precis...



nä nu ska jag kolla lite på one tree hill.
gör ett till inlägg senare!
Puss.

bad time!

chabba, den här morgonen har jag legat ute oh sola en halv timma typ. Men nu så ska jag oh några i familjen åka och bada nånstans i Timrå.
bjuder på ny tagna bilder sen jag va ute.
Puss.

Dagen-låtar-bilder-Kommentera

Denna dag så skulle jag egentligen till ljusta & vara med sebbe och robin, men det blev inte så för att jag skulle stor städa hemma, sen så åkte, jag, mamma, kasper & katrin iväg på K-rauta för vi skulle köpa nått staket åt Kim, sen så åkte vi till ikea oh kollade oh köpte massa saker. sedan så åkte vi till Kim och hjälpte han med hans gårdsak :p
hehe men sen så åkte vi iväg på ica oh handlade, sen så drog vi hem igen och fortsatte att städa.
och nu sitter jag här och chillar vid datorn :)
skojjj..
oh Dan ringde mig oxå, han frågade om jag kunde vara med han och kiffe imorn, men jag har redan bestämt att jag skulle vara med sebbe oh robin, och kanske hussein, mustafa, hamodi & anton.
vi får se hur det blir, jag hoppas iallafall att jag kan vara med dom, har inte träffat dom på hur länge som helst ;)
men nu tänkte jag bjuda på nån bild och två underbara låtar med Jessy Matador, min idol. nästan hehe, men han är ju bara för bäst!♥
bjuder på tre bilder oxå!
glöm inte att kommentera!
Kommentera, tack!
Puss.

RSS 2.0