bye!

hejsan bloggen, jag vaknade vid 1 ungefär och duschade och gjorde en fläta i håret och nu sitter jag här och väntar på att emma ska komma hit, men just nu är hon i bsta så det kan ta ett tag, hehe,

jag tror jag sluta blogga nu ett tag, eller inte lika mycket som två gånger om dagen, jag kanske bloggar varannan dag eller nått sånt! men ni kan ju alltid hålla utkik och kommentera :) hejdå!=)


hejsvejs

hejsan bloggen, förlåt att jag inte har bloggat nu på sista tiden men ska försöka blogga så mycket jag kan nu framöver!. jag har inte så mycket att skriva om idag för jag har precis vaknat och ätit nudlar, vad mer kan man skriva? hehe men jag är jätte trött nu så jag orkar inte skriva nå mer nu, så jag gör ett nytt inlägg senare idag!
hejsvejs!

det som hände i strömsund :)

hejsan bloggen! änltligen så har jag kommit hem från strömsund, det var ganska så kul där, men det va ganska dåligt väder:/ men nu tänkte jag skriva lite om dagarna som man har gjort där.

Fredagen : åkte dit vid halv fem och kom dit till östersund vid sju där väntade min farbror på oss, så vi åkte till grillköket eller vad det hette och där åt vi hamburgare sen så åkte vi till deras hus i strömsund det tar ungefär en timme att åka till strömsund med bil så det va jobbig resa dit, men när vi kom fram så hälsade jag på hästarna och hunden didi, och katterna pirripirri och piff jätte söta, hehe. men sen så spelade jag och katrin lite kort och kollade på tv sen gick vi och la oss på soffan.

Lördagen : vi vaknade ungefär vid 10-11 och gick till köket och åt en macka sen så åkte vi med mattias (min farbror) till badet ganska nära men det bästa är att det är gratis :) hehe men vi badade till typ 1 och sen gick vi in på dollar store och handlade en varsin kex choklad och gick till andra sidan bron till bryggan där, och där satt vi ett tag till typ 2 och sen gick vi in på museet eller vad man ska kalla det, jag tycker det är jätte fnt där, men grejjen med det dära är att dom visar upp gamla grejjer på sånt i förritiden jag tycker det är jätte coolt faktiskt! och när man går in i småhus ser man massa små saker liten dubbelsäng små skor osv. efter vi hadde varit där så gick vi hem till mattias och åt korv och pommes mycket gott. Men efter vi hadde ätit så gick vi till hästarna och myste och borstade dom ett tag,sen gick vi in och kollade på tvn ett tag sen gick vi upp och la oss i ett litet rum vid 12 tiden typ.

Söndagen : vi vaknade vid 11 och fikade och chillade framför tvn ett tag sen spelade vi kort,jag kommer inte ihåg så mycket denna dag men det hände inte så mycket så jag skriver inte mycket om söndagen. så istället tar vi måndagen.

Måndagen : vi vaknade som vanligt vid 11 tiden ungefär och åt en macka sen åkte vi till farmor och farfar vid 12-1 ungeär med min andra farbror Fredrik heter han, hehe, han bor oxå där i strömsund men aja när vi kom till farmor och farfar så hadde farmor bakat bullar och nån slags sockerkaka fast peppakaka eller ja det är svårt att förklara haha, men vi fikade bullar, kaka och drack saft sen så kollade vi på en gammal film vet inte riktigt vad den heter men den va riktigt gammal iallafall, det va svartvitt, hehe, men efter den filmen så åt vi mat där oxå, farmors hemlagade potatismos och köttbullar det var faktiskt gott, men sen efter vi hadde ätit där så kollade vi på gamla foton. Sen åkte vi hem vid 4-5 ungefär för att fredde skulle på nån träning trorja, men när vi kom hem till mattias igen så vart det tvn som vanligt hehe sen åkte vi och handla chips och sånt till kvällen och då passade jag på att tanka min mobil så ni kan ju bomba med sms nu tycker jag:) haha sen åkte vi hem till mattias igen och chillade framför tvn ett tag sen vart det att min gick och la sig vi 12 ungefär.

Tisdagen : idag vaknade man vid 11 och fikade sen packade man, sen åkte vi till östersund igen, för vi skulle åka tåg därifrån hit till sundsvall, och när man klev på tåget vid 13:40 ungefär så börjde man må illa vet inte varför men aja som tur va så spydde jag inte, hehe men vi kom till sundsvall klockan 4 typ och då gick man till mcdonalds (stavning) där satt man och åt tills min brorsa kim, kom och hämtade oss typ halv fem så man åkte raka vägen hem och duchade och tvättade skorna i badkaret oxå, dom luktade mycket häst, hihi, men aja nu sitter jag här och tråkar och vill att alla ska bomba med sms :)

men imorgon så ska jag till birsta med katrin, maria och kanske johanna så jag lägger in bilder på vad man har köpt då:)
men jag antar att det kommer bilder sen strömsund imorgon eller på torsdag.
och jag har fortfarande inte hunnit att svara på frågorna sen frågestunden men det gör jag antingen imorgon eller på torsdag, nu har inte jag nått mer att skriva så
hejsvejs:)

åker hem imorgon

hejsan bloggen! jag har inte så mycket att skriva mer än att jag vaknade precis, och att vi åker hem imorgon vet inte vilken tid, men jag gör ett nytt inlägg när jag kommer hem, hejsvejs!


STRÖMSUND!

hejsan bloggen! just nu är jag i strömsund och ska ut oh vara med hästarna:) hehe ja cindie är min favorit och lady är katrins favorit, det kanske kommer bilder när vi kommer hem på måndag eller tisdag, det kan bli onsdag, hehe men jag tror inte att det går att lägga in bilder från min mobil till datorn men ska försöka:) men nu ska jag gå ut till hästarna ♥riiing mig om ni vill nått! hejsvejs=)♥


åker till strömsund

hejsan bloggen! jag kommer inte blogga på ett tag nu trorja för att jag ska till strömsund idag tills på måndag eller tisdag, jag åker halv fem, så hejsvejs:)

?

juste, jag glömde skriva om frågestunden, jag svarar på frågorna ikväll!,

hejsvejs:)


Puss från kkassandraorrell.

dator/dagen

hejhopp bloggen, jag vaknade ungefär kvart i tolv och gick ut med vovvarna en snabbis sen satte jag mig vid datorn. hehe jag hoppas på att få in datorn på rummet idag, för den står i köket just nu och fråga inte varför haha.

men idag så ska jag säkert vara med fanny & hannyy vi ska väl knäppa kort antar jag, hehe, och idag kanske min brorsa kommer hem från åre. tråkiiigt, hiih,

men jag finns oftast på mobilen eller datorn så om ni vill höra av er till mig så har ni säkert nummeret :)

men som sakt så kommer vi säkert knäppa kort sen så jag lägger in bilderna ikväll, troligast!
men nu har inte jag nått mer att skriva så hejsvejs:)

Dagens Låt!


bjuder på en bild oxå!

Puss från kkassandraorrell.

två låtar!

hejsan bloggen, frågorna sen frågestunde lägger jag in imorgon.
Idag vaknade jag typ 12 och fikade,
och nu är jag med johanna hon har sovit här i två dagar nu (Y)
och ikväll kanske vi ska sussa hos sebbe. så jag kanske inte lägge rin ett inlägg då.

men igårkväll så kom fanny och emma hit vi skulle reda ut ett bråk men det gick inte så bra,
så vi får lösa det nån annan dag, antar jag.

har inget mer att skriva så hejsvejs!

Dagens Låt!


bjuder på en till låt.



kommentera vad ni tycker.

Puss från kkassandraorrell.

Dagens Låt!

Dagens Låt!

alla har säkert hört den men jag tycker den är sjukt skön!
kommentera vad ni tycker!

hejsvejs!


frågestund!



frågestund på gång igen,
snälla, fråga så mycket ni kan

håller på tills ikväll, eller imorgon

Puss från kkassandraorrell

ej dagens låt

hej hopp bloggen, jag har precis vaknat och har ätit en macka, jag tänkte gå ut med milou nu sen snabbis, sen vet jag inte vad som händer,

men kvällen igår vart som väntat, sitta framför tvn och mysa, hehe, men idag så kanske jag ska va med johanna eller imorn, och jag ska troligast vara med lillalex imorgon oxå, men om jag inte ska vara med nån av dom så kan ni ju alltid ringa eller smsa / kommentera.

jag tänkte inte lägga in *Dagens Låt!* nu för att datron stannar upp så fort man går in på youtube,
men troligast så lägger jag in Dagens Låt senare idag eller så blire imorgon,

nu ska jag gå ut med milou, hejsvejs!

Puss från kkassandraorrell!

dåligt humör

hejsan bloggen! idag så vaknade jag vid 1 ungefär, och fikade och satte upp håret, sen åkte jag och handla med mamma, pappa, krister, elin, och kenneth, så det blir myspys ikväll framför tvn antar jag om  ingen vill hitta på nått?

men jag är på dåligt humör just nu för att föredetta bästavän kallar mig massa saker som, tönt, omgen osv
inte så kul, tur att jag har vänner att snacka med!

men jag vill hitta på nått ikväll men jag vet inte vad, så om nån vill hitta på nått så kan ni ju alltid ringa eller smsa!(mp)

jag antar att jag lägger in ett till inlägg ikväll eller imorgon bitti,

Dagens Låt!



gillar verkligen den här låten,
kommentera vad ni tycker.



Puss från kkassandraorrell!

trååk

hejsan bloggen! idag så vaknade jag vid ett, och satte mig vid datorn en stund och sen vid halv tre så åt jag korv med bröd! hehe, men jag har inte mycket att skriva just nu, men jag sitter hemma och funderarar på vad man ska göra ikväll, kom med nått förslag!

Dagens Låt!


bjuder på en bild oxå!

Puss från kkassandraorrell!

bada

hejsan bloggen! igårkväll så drog jag och bada med emma, sebbe och linus det va kul=), efter vi hadde badat så åkte jag hem till min bror för han hadde grillat så man fick äta mycket god mat, hehe men efter jag hadde ätit så jag jag hem till mattis och såg en skräck film, den va bra!, aja sen kom emma hit och då drog jag ner till henne med linus och sebbe, för vi skulle tälta där men det va spindlar oh grejjer i tälten så vi gick in och sov istället, eller jag sov bara 3-4 timmar imorse haha, är inte ens trött nu, men vi drog och badade idag oxå vid 12 tiden typ till fem det va ganska skönt i vattnet men det blåste mycket så jag gick upp och sola istället, men nu ska jag spela vi i femman så jag kan inte skriva mer.

Dagens Låt!


Puss från kkassandraorrell!

frågestund!



just nu är det frågestund på gång!
det kommer hållas tills imorgon
så fråga på nu!

Puss från kkassandraorrell!

ny header

hejsan bloggen! som ni kanske märker så har jag en ny header,
det är bästa fanny som har gjort den åt mig så tacka hon
hennes blogg :
http://fannyyanderssson.blogg.se/
så gå in där och följ hennes blogg oxå!

Puss från kkassandraorrell!

kkassandraorrell

hejsan hoppsan bloggen! idag vaknade jag faktiskt vid 11, fast jagär fortfarande skit trött men jag kan inte somna om, inatt jag jag och la mig klockan tre. hehe,

och jag är inte säker på om det blir nån grillning hos min bror idag,  så jag kanske inte kan vara med nån i ljusta idag, men imorgon så ska jag säkert vara med linus och sebbe! hihi

jag tänkte lägga in ett till inlägg senare idag troligast,
om man inte dra till emma och sussar över där det vet man aldrig!
men som ni vet så finns jag på mobilen, oftast ialafall!

Dagens Låt!



Puss från kkassandraorrell

trååk

hejsan bloggen! igår så gjorde jag inte så mycket mer än att sitta vid datorn och tråkade.

men idag så väckte mamma mig vid kvart i tolv så jag klev upp typ tolv och fikade osv. sen så åkte vi och bada vid två typ, på bandsjön, och vattnet va riktigt varmt faktiskt, så det va skänt att bada, med mig badade : mamma, katrin, maria, kasper, mattis, katja, mika, anton, krister och jag.

vi åkte hem från bandsjön vid 5 ungefär och när vi kom hem så hoppade jag in i duschen, och sen så satte jag mig framför tvn en stund, och nu sitter jag här och tråkar

och imorgon så ska vi åka och grilla hos min bror i ljusta, så om det är nån som vill hitta på nått i ljusta så finns jag säkert där.

Dagens Låt!


nu bjuder jag på en bild oxå!


Puss från kkassandraorrell

två låtar!

hejsan bloggen! jag vaknade typ 12, så jar har bara hunnit att äta två mackor,
om det är nån som vill hitta på nått så kan ni ju alltid ringa eller smsa, eller kommentera =)

Dagens Låt!


idag bjuder jag på två låtar!
lyssna och kommentera!

det är lika bra att jag bjuder på en bild oxå!


Puss från kkassandraorrell!

bilder sen gatufesten!

hejsan hoppsan bloggen,  denna dag så vaknade jag vid 12 ungefär och då gjorde jag tv goda mackor som är i min mage nu hehe, men efter jag åt dom dära goda mackorna så satte jag mig vid datorn och chattade med lite folk på msn osv. sen när mamma kom hem från ett möte så åkte vi och bada och det va vid halv fem typ, vi åkte till bandsjön (stavning) hehe, det var kallt i vattnet men det va skönt att doppa sig iallafall!
om ni är intreserade av vilka som badade med mig så skriver jag namnen här : mamma, katrin, maria, kasper, zerran, mattis! sen efter ett tag så kom min moster och mina två kusiner dit och dom doppade sig en snabbis sen drog dom hem, men vi stannade kbvar där och chillade lite! hehe,

men nu tänkte jag passa på att lägga in lite bilder sen gatufesften, så ni kan ju gärna kommentera!

anton!

bakom tjejen står : bleart, samuel, messi och abdi!

sööta johanna!<3

hihi, jag gillar den här bilden!
jag och johanna åker break dance!
den lilla röda, nummer 7


sööta fanny!<3

jag med min fina hatt!

jag sov hos johanna oxå!, vi kom hem från gatufesten vid 1 ungefär och när vi
kom hem till johanna så åt vi mackor, sen gick vi och la oss vid tre,


jag kommer inte ihåg när vi vaknade men såhär såg jag ut när jag vakna!
haha, kommentera gärna!


såhär såg johanna ut när hon vakna! =)

senare på dagen så skulle jag och johanna baka chokladbollar men det blev ju lyckat!
ser ut som bajskorvar
men vi gjorde fakiskt vårt egna reccept, hehe det fanns typ inge kakao så vi tog lite annat,
reccept : pytte lite kakao, havregryn, socker, bakpullver (stavning), vetemjöl?, vatten, mjölk, kaffe, nått mer
haha lite konstigt men ni borde pröva det vart faktiskt ganska gott!

Puss från kkassandraorrell

kkassandraorrell

hejsan bloggen, det vart inget inlägg igårkväll för att jag, mamma, pappa, katja, kim åkte in till birsta för att klippa klorna på katjas hund, så vi va där ett tag och sen så åkte vi hem för att byta om till badkläder för att vi skulle åka och bada vid bandsjön (stavning) hehe, vi åkte dit vid 6-7 och kom hem vid 9, när vi kom hem så hoppade jag in i duschen, och efter jag hadde duschat så gick jag till köket och gjorde två mackor och ett glas med pepsi,! hihi, då drog man sig in i tvrummet och såg på nån film, den va faktiskt bra =), den hette typ från andra sidan eller nått liknande,

jag hittade en bild på google,
så denna film såg jag igår!




och nu kan jag inte lägga in bilderna sen
gatufesten för att jag har dom på andra datorn, så då får jag lägga in dom lite senare idag! som vanligt så kan ni ju hålla lite utkik!.

och nu tänkte jag lägga upp,

Dagens Låt!


många har hört den men jag älskar låten!

Puss från kkassandraorrell.

sorry

hejsan bloggen!, jag har inte bloggat på 5 dagar för att datorn har dampat så man har inte kunnat logga in på bloggen, men nu tänkte jag skriva lite om gatufesten,

jag åkte dit med min moster och där väntade jag på fanny, johanna, anton, efter ett tag så kom dom med bussen så vi gick raka vägen till tivolit och där träffade vi messi, bleart, abdi, och många fler!

jag tänkte göra ett till inlägg senare idag eller så blir det imorgon så då tänkte jag lägga in bilder
sen gatufesten så ni kan ju hålla lite utkik

jag har inge bilder på den här datorn så jag kan inte lägga upp nån bild nu, me istället så tänkte
jag lägga upp ¨Dagens Låt¨!

Dagens Låt!

bara för att den här låten är rättså gammal så
lägger jag upp en till låt ikväll!

Puss från kkassandraorrell!

Lite om mig=)

Namn: Kassandra Orrell
Ögonfärg: blå
Hårfärg:  brun/blond
Högerhänt/vänsterhänt: höger
Skostorlek: 35/36
favorit :
Sport: 
innebandy
Helgdag: lördag
Årstid: sommar
Familj: Mamma, Pappa, Bror, Syster, Bror, Bror, Syster, Bror, Jag
Tillsammans med nån: Nej
Kär: Jaaa

Lite om mig, ni som vill veta,
om ni vill veta nått annat så fråga bara:)

Just nu så sitter jag här och har skit tråkigt och chattar med sebbe på msn, han är den enda som är social
så ni kan ju logga in på msn och va sociala,

och nu är det ju Gatufest här i Sundsvall, så jag ska dra dit på onsdag med, Fanny, Messi, och bleart
egentligen så skulle vi gå imorgon oxå men det blev lite ändringar!

Imorgon så kanske jag ska gå till Ljusta och va med sebbe och några kompisar, men jag är inte säker.
Idag, så har jag inte gjort nånting förutom att sitta vid datorn, som vanligt, hehe

Jag tänkte starta med Veckans Låt! så ni har nått att lyssna på =)

Veckans Låt!




Lyssna och kommentera!

Puss Från kkassandraorrell!



börjar blogga!

Hej bloggen! jag tänkte börja blogga nu, så jag uppskattar om ni kommenterar lite inlägg och bilder.
som sakt så kommer jag lägga in inlägg lite varje dag, så ni kan ju följa bloggen och se vad som händer runt omkring mig,

ni vill säkert se hur jag ser ut så jag lägger upp en bild oxå!



Puss från kkassandraorrell.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0